reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

...zostało nam niecałe pół paczki jumbo, i nawet wczoraj mowiłam mężowi że chyba już będzie trzeba przeskoczyć na 4 (bo co noc jest przesikany...ale nigdy nie chce mi się go przebierać, i śpi taki do rana-LENIWA MATKA:-D).
Baba.j.aga jak mój przesikiwał Huggiesy nr 3, to na noc zaczęłam zakładać mu Pampersa 4 i miałam spokój do 10 rano :) Ja też jestem leniwa, zresztą w nocy i tak nie dałby sobie zmienić, chyba, że przy cycu. Potem spróbowałam nr 3 i też trzymały. A ostatnio zauważyłam, ze mały mniej sika w nocy, bo pampers jest zdecydowanie lżejszy.
No i gratulacje dla zdolnego synka.
U nas pompowanie na całego, na kolanach, na paluszkach, jak tak dalej pójdzie, mały zacznie raczkować na święta. No i co próbuję go nagrać, to przestaje :(

Nato, jaki piękny plakat Majeczki w tle.

reklama
ja przewijam w nocy bo chociaz Jasio mleko pije raz, to jednak pije wode albo herbatke i sika w sumei sporo. Za to potem rano przewijam go okolo 08:30

ja jak zaloze pieluche na noc ok 22 to niania zdejmuje ja ok 08:30 jak wychodze do pracy - i co dziwne - jest ona suchawa, mimo ze od wczesnych godzin rannych maly ze 2 razy je cyca

ostatnie osiagniecie ,pjego syna - z wczoraj - malinka na mojej brodzie (jak wsciekly gryzie wszystko dookola), musialam ja grubo retuszowac, zeby nie bylo widac w pracy

ja jak zaloze pieluche na noc ok 22 to niania zdejmuje ja ok 08:30 jak wychodze do pracy - i co dziwne - jest ona suchawa, mimo ze od wczesnych godzin rannych maly ze 2 razy je cyca

ostatnie osiagniecie ,pjego syna - z wczoraj - malinka na mojej brodzie (jak wsciekly gryzie wszystko dookola), musialam ja grubo retuszowac, zeby nie bylo widac w pracy
pewnie ząbki idą:)

My też nie zmieniamy pieluchy w nocy, i czasem zdaża się przesikanie:zawstydzona/y:, ale wykończe te 3 i kupię 4;-).

Ewitko gratulujemy Pawełkowi.:-)

my w nocy się nie przewijamy. Kubala idzie spać o 21.30 a rano przewijam go ok 9.00. Używam Huggisów 4 i zawsze było ok.

Nasz synuś umie robić brawo, brawo i jak się mu to powie to klaszcze radosny, że to potrafi no w łóżeczku albo na bujaczku to się sam podciąga i siedzi.

A dzisiaj mi sie śniło że wyczułam ząbek - ale to tylko sen

reklama
Antos takze kreci sie w lozeczku i nie tylko ;) z plecow na brzuszek i na odwrot, siedziec chcialby ale jeszcze mu to nie wychodzi wiec lezy i siedzi na kolanach a tazke w parasolce w pozycji pol lezacej ;)

Do góry