reklama
U nas ostatnio pogoda znośna, nawet trochę słońce świeciło. No i z racji tego wybraliśmy się wczoraj z dziadkiem do lasu żeby katar zgubić. Pospacerowaliśmy po lesie prawie godzinę a Rafał cały czas spał (usnął juz w drodze, jechaliśmy samochodem z wózkiem w bagażniku). Tak nam się spodobało, że dziś zrobiliśmy powtórkę tylko zabraliśmy tatusia i pojechaliśmy bez wózka. Było fajnie tylko katar dalej jest.
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
Wojtus dzis grał na bebenku - dostał pałke do gry na nim i nasladował starsza kolezanke - ja byłam dumna ze tak małpkował
Żania7
mama kochanych urwisków
ewula - no to gratulacje :-) Jasio tez czasem sie tak przekreca, ale z reguly to mu sie niestety nie chce...
Mysz to całkiem tak jak Maja
ewula gratulacje dla synka:-)
pyzuncia brawa dla Wojtusia
Żania7
mama kochanych urwisków
Bardzo się cieszę, że się przydała.
Ubrałam choinkę dzisiaj ale pachnie w domu superrrrr.
pewnie żywa że tak pachnie zazdroszczeći Aniu ja tu nie mam i nie ubieram choinki no ale już 19 jedziemy do Polski a tam bedzie żywa choinka też lubie ten zapach
a jak się Quintenkowi choinka podoba?
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
a ja ostatnio zauważyłam, że bawiąc się wprowadza interakcje miedzy zabawkami (np. próbuje postawic jeden klocek na drugi, albo trzymając dwie zabawki uderza jedną o drugą)
no i jeszcze podąża wzrokiem za palcem,czyli patrzy w tym kierunku który mu wskazuje
no i jeszcze podąża wzrokiem za palcem,czyli patrzy w tym kierunku który mu wskazuje
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
pewnie żywa że tak pachnie zazdroszczeći Aniu ja tu nie mam i nie ubieram choinki no ale już 19 jedziemy do Polski a tam bedzie żywa choinka też lubie ten zapach
a jak się Quintenkowi choinka podoba?
Lampki chce ściągać bo na kolorowa świecą. My już ubraliśmy bo potem wyjeżdzamy i choc trochę chciałam się nią nacieszyć.:-)
Podziel się: