reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
U nas ostatnio pogoda znośna, nawet trochę słońce świeciło. No i z racji tego wybraliśmy się wczoraj z dziadkiem do lasu żeby katar zgubić. Pospacerowaliśmy po lesie prawie godzinę a Rafał cały czas spał (usnął juz w drodze, jechaliśmy samochodem z wózkiem w bagażniku). Tak nam się spodobało, że dziś zrobiliśmy powtórkę tylko zabraliśmy tatusia i pojechaliśmy bez wózka. Było fajnie tylko katar dalej jest.

Zapomniałam napisać ale Rafał dziś po raz pierwszy przekręcił się z plecków na brzuch a potem wrócił na plecy spowrotem.

a ja ostatnio zauważyłam, że bawiąc się wprowadza interakcje miedzy zabawkami (np. próbuje postawic jeden klocek na drugi, albo trzymając dwie zabawki uderza jedną o drugą)
no i jeszcze podąża wzrokiem za palcem,czyli patrzy w tym kierunku który mu wskazuje

A majka zaczeła pełzac...tyłem;-)fajny stworek z niej...

a tu z tatusiem tanczy,pod wplywem YOU CAN DANCE;-)

P1000657.jpg

reklama
pewnie żywa że tak pachnie zazdroszczeći Aniu ja tu nie mam i nie ubieram choinki no ale już 19 jedziemy do Polski a tam bedzie żywa choinka też lubie ten zapach:-D
a jak się Quintenkowi choinka podoba?

Lampki chce ściągać bo na kolorowa świecą. My już ubraliśmy bo potem wyjeżdzamy i choc trochę chciałam się nią nacieszyć.:-)

Do góry