reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
U nas ostatnio pogoda znośna, nawet trochę słońce świeciło. No i z racji tego wybraliśmy się wczoraj z dziadkiem do lasu żeby katar zgubić. Pospacerowaliśmy po lesie prawie godzinę a Rafał cały czas spał (usnął juz w drodze, jechaliśmy samochodem z wózkiem w bagażniku). Tak nam się spodobało, że dziś zrobiliśmy powtórkę tylko zabraliśmy tatusia i pojechaliśmy bez wózka. Było fajnie tylko katar dalej jest.

Zapomniałam napisać ale Rafał dziś po raz pierwszy przekręcił się z plecków na brzuch a potem wrócił na plecy spowrotem.

a ja ostatnio zauważyłam, że bawiąc się wprowadza interakcje miedzy zabawkami (np. próbuje postawic jeden klocek na drugi, albo trzymając dwie zabawki uderza jedną o drugą)
no i jeszcze podąża wzrokiem za palcem,czyli patrzy w tym kierunku który mu wskazuje

A majka zaczeła pełzac...tyłem;-)fajny stworek z niej...

a tu z tatusiem tanczy,pod wplywem YOU CAN DANCE;-)

P1000657.jpg

reklama
pewnie żywa że tak pachnie zazdroszczeći Aniu ja tu nie mam i nie ubieram choinki no ale już 19 jedziemy do Polski a tam bedzie żywa choinka też lubie ten zapach:-D
a jak się Quintenkowi choinka podoba?

Lampki chce ściągać bo na kolorowa świecą. My już ubraliśmy bo potem wyjeżdzamy i choc trochę chciałam się nią nacieszyć.:-)

Do góry