reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

My jak narazie uzywamy 4 i jest ok, pieluszka starcza na cala noc wiec nie ma problemu.
Rowniez gratulacje za nowe osiagniecia wszystkich maluszkow. Moj synek od niedawna dopiero zaczal sie przekrecac z pleckow na brzuszek. RObienie brrrrrrr i plucie na odleglosc jest juz norma. A ostatnio DAwidunio zaczal mowic Baba. Moja mama jest w niebowzieta!!!!!! Poza tym podnosi glowke gdy lezy, a na hustawce ostatnio usiadl. Fakt ze utzrymac sie nie moze ale sie podniosl do siedzenia w mig. musze go teraz bardziej zabezpieczac zeby nie spadl.Taka jestem dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
wstyd mi sie przyznac, ale my ozdoby swiateczne juz ponad 3 tygodnie w domu mamy:-D zawsze nie moge sie doczekac calego strojenia,a w tym roku chcialam, zeby wyjatkowo bylo, w koncu to pierwsze swieta z chlopakami:tak: ale juz po swietach ozdob bedzie mi za duzo i pewnie jak co roku bede wszytsko drugiego dnia swiat zdejmowala. Tak juuz ze mna jest, najpierw doczekac sie nie moge, pozniej mi ich za duzo:-D Brakuje ejszcze choinki do pelni szczescia, ale nie wiem ,czy w tym roku bedziemy kupowac, bo swieta i tak spedzamy poza domem. Szkoda, zeby stala sama i sie marnowala. Za to mamy galazki z bombkami:)

A ja mam pytanie co to za pieluchy 4+? My używamy 4 ale i te czasem przesikuje.
Zielono_mi chłopaki urodziły się 9 maja???

wlasciwie to nei wiem czemu one sie nazywaja 4+ skoro po prostu moglyby to byc nr 5, a obecne 5 nr 6 itd... To sa Pampersy od 9kg wiec ewula nasi synowie by juz mogli ich uzywac ;-)

reklama
Do góry