reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Jasio uzywa czworek od dawna - sa od 7kg (Pampersy), no ale on jest wielki (co nie znaczy ze ma wielka d... ;-))
Jasio usta ma ale za to przegina w druga strone robiac niemal nieustanny dziubek -nie udalo mi sie jeszcze tego uchwycic na zdjeciu. Ale jak robi ten dziubek (ryjek) to tak intensywnie ze przytyka sobie nos i wtedy tak glosno oddycha -nawet jak jestem w innym pomieszczeniu to wiem kiedy ma ryjka :-D

reklama
Maja też już od dawna używa 4. Wystawia język, marszczy nos już od jakiego czasu, ostatnio leżąc na brzuszku podniosła do góry dupcię ale byłam szczęśliwa, ale to było jednorazowe i jeszcze sie nie powtórzyło.

U nas też pogoda do....

Wczoraj byłam z koleżanką na mieście to tylko chowałyśmy się w sklepach bo tak nieprzyjemnie było a Quinten spał w najlepsze w śpiworku w wózku.

Żaniu super ja też lubię takie imprezki dla dzieci.:-)

Jasio coraz ladniej sie podnosi do siadania jak jest na lezaczku :-) A jak juz mu sie uda to nie chce sie z powrotem oprzec :-D
Bardzo sie ciesze bo balam sie ze zostanie daleko w tyle za innymi majowymi dziecmi ze wzgledu na swoje gabaryty... :eek:

U nas też pogoda do....

Wczoraj byłam z koleżanką na mieście to tylko chowałyśmy się w sklepach bo tak nieprzyjemnie było a Quinten spał w najlepsze w śpiworku w wózku.

Żaniu super ja też lubię takie imprezki dla dzieci.:-)

u nas taka sama pogoda dziś poszłam na godzinkę na spacer z Mają i cała mokra kurtka przemokła na wylot:( musze poprosić mikołaja o przeciwdeszczową kurtkę;)

reklama
gratulacje i uznanie dla wszystkich nowych umiejętności naszych pociech :tak:

mina typu "linijka" u nas już jest od dawna,o "pierdzeniu" buxią nie wspomnę.juz siadamy na leżaczku,przytrzymujemy się rączkami-długo tak możemy siedzieć,oj długo :-D
hit ostatniego tygodnia-w Mikołajki przyjechała teściowa.ponieważ szłam na rano do pracy,więc małą zostawiłam u sąsiadki,a teściowa ją stamtąd odebrała.no i na drugi dzień poszłam do sąsiadki na "babskie ploty",a ona mi rewelacje o moim dziecku opowiedziala-to,że "gugała" to nic,to,ze przewracała się w tę i we wtę,to nic,ale to,że mała RACZKUJE to jest nowość :tak::-D raczkuje raczej do tyłu.
co do pieluch,to my nadal w trójkach.

Do góry