reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Hihi a mój Misiek bedzie jakimś sportowcem robi pompki i mostki
Brawo.
A mój Quintuś to ani sportowiec ani mówca, myśliciela filozofa mam;-):-).
Żania7
mama kochanych urwisków
brawo dla synka:-)Hihi a mój Misiek bedzie jakimś sportowcem robi pompki i mostki
Dziekuje za gratulacje w imieniu Michałka
Aletko twój synek to też Michałek czy mnie sie coś myli ??
hihi czeka Nas weekend zabezpieczania ganiazdek i kabli, bo do tej pory nigdy nie było czasu i zawsze sie mówiło, ze zanim zacznie raczkowac to jeszcze kupa czasu. Raczkuje juz ale w tył hihi
Aletko twój synek to też Michałek czy mnie sie coś myli ??
hihi czeka Nas weekend zabezpieczania ganiazdek i kabli, bo do tej pory nigdy nie było czasu i zawsze sie mówiło, ze zanim zacznie raczkowac to jeszcze kupa czasu. Raczkuje juz ale w tył hihi
zielono_mi
Fanka BB :)
ah dziewczyny, podczytuje Was i z dnia na dzien coraz bardziej sie martwie. Moje chlopaki nie siedza, nie raczkuja...nawet nie probuja. Max chcialby tylko ciagle stac podtrzymywany przeze mnie, ale obawiam sie,ze to duzo za wczesnie...wczesniej powinno przeciez wlasnie to siedzenie i raczkowanie przyjsc, a tutaj ani jednego znaku w tym kierunkuFakt, ze urodzili sie 6 tygodni za wczesnie, ale martwi mnie to mimo wszystko
zielono_mi
moze nie powinnam ich porownywac z innymi dziecmi, ale jak sie czyta o takich postepach to te porownania same na mysl przychodza. Chlopaki leza ladnie na brzuszku, przewracaja sie sami z plecow na brzuch(jak maja ochote) ale w druga strone to juz nie, mam nadzieje,ze z czasem wszystko im jeszcze przyjdzie.
reklama
zielono_mi
pocieszycielki wsrod Was znalazlam
Podziel się: