reklama
mysz1978
Fanka BB :)
wlasciwie to tak sobie mysle ze nawet i lepiej ze Jasio poki co jest taki nieruchawy... jeszcze zdaze zatesknic do tych chwil kiedy moglam go polozyc na macie czy posadzic w lezaczku i lezal czy siedzial spokojnie...
Tak wiec nie ma tego zlego... ;-)
Tak wiec nie ma tego zlego... ;-)
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
Wojtek od wczoraj mówi (hi hi) cos jak "a ja a ja", a dzis od rana cały czas gada i gada i tak smiesznie mieli przy tym jezykiem.
reklama
Kluliczek
Babka z laską
U nas prrrr nadal jest w modzie, ale teraz bez udziału języka. A gada różnie, zazwyczaj "nie" . Nowością jest me.
dziś zwlekłam się ledwo żywa rano, oparłam o łóżeczko i mówię małemu "idę zrobić Ci mleko. Włączyć Ci karuzelkę?" A ten jak na komendę patrzy się na karuzelkę. Poza tym udało mu się zdjąć smoczek z łańcuszka i podaje mi rzeczy, na co ja mówię "to dla mnie? dziękuję" a on sie cieszy . No i zabawki latają z bujaczka regularnie. A gryzak kółko zakłada sobie na rękę i zdejmuje .
dziś zwlekłam się ledwo żywa rano, oparłam o łóżeczko i mówię małemu "idę zrobić Ci mleko. Włączyć Ci karuzelkę?" A ten jak na komendę patrzy się na karuzelkę. Poza tym udało mu się zdjąć smoczek z łańcuszka i podaje mi rzeczy, na co ja mówię "to dla mnie? dziękuję" a on sie cieszy . No i zabawki latają z bujaczka regularnie. A gryzak kółko zakłada sobie na rękę i zdejmuje .
Podziel się: