reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Lepiej spakowac sie troche wczesniej a nizeli pozniej w panice lub meza gonic.Ja wlasnie zamowilam koszulki nocne przystosowane do karmienia i jak przyjda to tez juz sie spakuje.
Pozdrawiam i zycze lepszych nastrojow.

Nusea moze to tylko wrazenie ze brzuch sie obnizyl.Zycze zeby opuchlizna zeszla.

reklama
O rany my na szczęscie nie puchniemy, tzn. brzuszkowo owszem i muszę wam powiedzieć że czuję jakbym z dnia na dzień miała coooraz większy brzuszek, no ale taka kolejnośc :) Lepiej teraz pomalutku niż nagle naraz ;D

Właśnie słyszałam i czytałam że ta herbatka Hippo jest b. dobra przeciw puchnięciu etc, hmm... ;D

Nausea jak zwykle piękna ;D Śliczna fotka ale ty taka rozpromnieniona to już max szczęścia ;D

Życzę duużo zdróweczka, ja wracam do nauki :/ Eh...

Dodeczkaja cieibe uwielbiam:)

Dziewczyny ja dzis zrobiłam cos b. złego-wypiłam litr pepsy i połknęłam 2 paczki....a brzuch to chyb ana prawde się obniżył,mówię Wam.

Odstawiam fenoterol i przed świętami będe mamą,tak czuję:)

kurcze nausea, ja tez mam te obawe, ze moj brzuch powoli czuje grawitacje. tylko nie jestem pewna. nie widze sie z boku, ale latwiej mi cos oddychac. poza tym jest taaaaki olbrzymi. nie tylko mnie trudno jest sobie wyobrazic, ze moglby byc wiekszy....
chcialabym choc przeczekac swieta, a potem to juz wszystko jedno. tylko na swieta, to troche za stresowo. boje sie, ze jeszcze te mile panie czlowieka w szpitalu zapomna jka beda chcialy leciec na oplatek do domu.
brrrr.... tak mi jakos niemilo na sama mysl przebywania podczas swiat w szpitalu.

pozdrawiam padnieta po przedostatnich zakupach w tym tygdniu ;)

Aga ja już w dołkach startowych, torba przy łózku, dziś do Rossmanan po pare rzeczy i heja...już tak bardzo chcę, a mały już READY.Duży i odpowiednio rozwinięty.............kurcze może w następny weekend sie uda?To będzie w terminie bo 2 tyg przed term. i 2 tyg po, to jest ok:)...a nie chciałbym przenosić, oj nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia, trzymajcie kciuki za mojego malucha...

Nausea możesz na nas liczyć, będziemy trzymać kciuki :) a będzie miał kto nas powiadomić jak wam poszło i co się urodziło?
pozdrowionka

niestety tylko ja mam dostęp do BB:(
Jak tylko wróce ze szpit to od razu się oczywiście odezwę:)
Zresztą mam nadzieję, że zanim pójde to dam znac:)
buziaki

reklama
Do góry