reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Lepiej spakowac sie troche wczesniej a nizeli pozniej w panice lub meza gonic.Ja wlasnie zamowilam koszulki nocne przystosowane do karmienia i jak przyjda to tez juz sie spakuje.
Pozdrawiam i zycze lepszych nastrojow.

Nusea moze to tylko wrazenie ze brzuch sie obnizyl.Zycze zeby opuchlizna zeszla.

reklama
O rany my na szczęscie nie puchniemy, tzn. brzuszkowo owszem i muszę wam powiedzieć że czuję jakbym z dnia na dzień miała coooraz większy brzuszek, no ale taka kolejnośc :) Lepiej teraz pomalutku niż nagle naraz ;D

Właśnie słyszałam i czytałam że ta herbatka Hippo jest b. dobra przeciw puchnięciu etc, hmm... ;D

Nausea jak zwykle piękna ;D Śliczna fotka ale ty taka rozpromnieniona to już max szczęścia ;D

Życzę duużo zdróweczka, ja wracam do nauki :/ Eh...

Dodeczkaja cieibe uwielbiam:)

Dziewczyny ja dzis zrobiłam cos b. złego-wypiłam litr pepsy i połknęłam 2 paczki....a brzuch to chyb ana prawde się obniżył,mówię Wam.

Odstawiam fenoterol i przed świętami będe mamą,tak czuję:)

kurcze nausea, ja tez mam te obawe, ze moj brzuch powoli czuje grawitacje. tylko nie jestem pewna. nie widze sie z boku, ale latwiej mi cos oddychac. poza tym jest taaaaki olbrzymi. nie tylko mnie trudno jest sobie wyobrazic, ze moglby byc wiekszy....
chcialabym choc przeczekac swieta, a potem to juz wszystko jedno. tylko na swieta, to troche za stresowo. boje sie, ze jeszcze te mile panie czlowieka w szpitalu zapomna jka beda chcialy leciec na oplatek do domu.
brrrr.... tak mi jakos niemilo na sama mysl przebywania podczas swiat w szpitalu.

pozdrawiam padnieta po przedostatnich zakupach w tym tygdniu ;)

Aga ja już w dołkach startowych, torba przy łózku, dziś do Rossmanan po pare rzeczy i heja...już tak bardzo chcę, a mały już READY.Duży i odpowiednio rozwinięty.............kurcze może w następny weekend sie uda?To będzie w terminie bo 2 tyg przed term. i 2 tyg po, to jest ok:)...a nie chciałbym przenosić, oj nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia, trzymajcie kciuki za mojego malucha...

Nausea możesz na nas liczyć, będziemy trzymać kciuki :) a będzie miał kto nas powiadomić jak wam poszło i co się urodziło?
pozdrowionka

niestety tylko ja mam dostęp do BB:(
Jak tylko wróce ze szpit to od razu się oczywiście odezwę:)
Zresztą mam nadzieję, że zanim pójde to dam znac:)
buziaki

reklama
Do góry