reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Ojej ja znów mam zaległości, ale ostatnio to praktycznie na nic nie mam ochoty tzn. jak wracam z zajęć to padam jak mucha, jej gdzie tam do końca a mnie już sił czasem brakuje... no i jeszcze te myśli "jak to będzie", "czy dam sobie radę", "czy starczy mi sił", "jak wytrzymać ból" itd... itp... Uffff... ale ja nie narzekam i nie stękam tylko chyba się coraz bardziej stresuję psychicznie :) Oczywiście z umiarem żeby dzidziusiowi nie zaszkodzić ;D

Kasiu, anusiakanusia piękne z was mamusie :) Oj może i mi się uda jutro jakąś fotkę wkleić ??? ;D Zobaczymy :)

Nausea ja oczywiście ściskam piąstki straaasznie mocno ;D Jeju czyżbym miała jako jedna z wielu zostać ciocią Twojego maleństwa już niedługo ??? Kochana życzę Ci aby się stało tak jak planujesz i aby wszysto było cacy (a napewno tak będzie ;D ) Buziaki i czekam na newsy :) Pozdrów maluszka ;D

Pozdrawiam serdecznie :) Buziaczki :-*

reklama
Kasiula ideał!!!

Ja dziewczynki idę do szpitala z podejrzeniem zatrucia ciążowego:u mnie nie może byc łatwo:)
ciśnienie wysokie 150:(
obrzęki
stawianie sie brzucha

szyjka jest na razie ok...czyli jeszcze się pomęcze z brzucham czas jakiś:(
jeśli macie takie objawy, marsz do lek.
Byłam dziś odwiedzić koleżankę, z która leżałam ostatnio-bidula jeszcze tam jest a ja byłam w październiku. Urodziła trojaczki....przy okazji looknęłam na sale...hm wygląda na to,że znów wyląduję na korytarzu...ale co tam...wolę,żeby odstawiali fenoterol i obserwowali mnie non stop...wsumie cieszę się z tego sanatorumi;)

Nie wiem czy wyjdę sama czy z małym.Trzymajcie kciuki i na razie będę bez netu i bez kogoś kto przyniósłby wieści od Was.Jak coś zostawiam komórkę na smsy z gg:)
501677116
buziale

nausea Słonko bedzie dobrze :-) ja mialam podobne ale nie mam bialka w moczu na szczescie wyniki bardzo dobre....a opuchlizna schodzi a jak sie nachodze wraca...
w szpitalu zawsze bezpieczniej bedzie dobrze buziaczki dla Was

Nausea kochana trzymam kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze !!! Z jednej strony dobrze że Cię biorą do szpitala bo przynajmniej to zawsze bezpieczniej :) i pod stałą kontrolą . My czekamy tu na Ciebie i na newsy z niecierpliwością a póki co... wypoczywaj :)

zblizaja sie swieta...
zbliza sie karnawal... ;D
pc14011417pj.jpg
pc14012414ul.jpg

Magiallena super malowidla ,ogladalismy razem z Oskarem bardzo mu sie spodobaly ,az postanowil "zaszyc" sie w swoim pokoju dorwal dlugopis i i pomalowal sobie brzusio ,a najgorsze jest to ze dlugopis mial wylaczony i teraz ma caly brzuszek porysowany ale w czwerwone kreski posmarowal mu oliwka zeby nie szczypalo niewiem czym jeszcze moge mu to zlagodzic ,naprawde dostane niedlugo poplatania z pomieszaniem i wyladuje w wariatkowie :)
pozdrawiam wszystkie brzxusie i icvh wlascicielki :)

reklama
mam nadzieje, ze nie jestem jedyna z takim walkiem na plecach...hihihihi
moj obwod brzuszka powiekszyl sie tylko o 1 cm. mam 118 cm!
no i jak widac brzuszek sie obniza. :)
index.php

Do góry