reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
A ja się nie mierzyłam i jakoś nie czuję potrzeby ale 100 napewno nie mam... chyba ;) Ja na szczęście jeszcze nie puchę chociaż pod wieczór mam takie uczucie jakby mi nóżki lekko urosły ;) :laugh:
Za to strasznie wrażliwą mam skórę twarzy na wiatr, wystarczy dłuższy spacerek i mam czerwone plamy :( Buuu...

Nausea ale masz fajnie takim maluszkiem się mogłaś "pozachwycać" ale już nie długo a będziemy tulić własne Kruszynki ;D

Caro witam serdecznie ;D No kto wie... może akurat będziesz stycznióweczką ;) W każdym bądź razie życzę pięknego i ""szybkiego" rozwiązania ;D

Pozdrawiam wszystkie ;D mamusie ;D

Caro18 pisze:
witam chociaz normalnie zaliczam sie do styczniowych brzusiow bo termin porodu mam na 2 stycznia lekarz daje 1% szansy ze urodze w styczniu predzej daje mi pierwsza polowy grudnia moze swieta mowi ::) no wiec raczej bede pod grudniowki nalezala hehe
Caro ja chyba tez w grudniu, bo jak odstawię fenoterol to szybko powinno pójśc, a zmuszona jestem odstawić w 36 tyg., bo moge inaczej przenosic, choć nie sądze:)Nie pojemy wtedy w Święta, a szczególnie jak będziemy karmiły.No ale cóż, nie nam decydować.Ja słucham grzecznie lekarza:)

trzymajcie się ciepło...ja dziś mam wyjście-niestety na kontrolę stommatolog., ale zawsze jakaś rozrywka:)

Oj to widzę że nam się szybciej ciociowanie zacznie ;D Ja jednak mam nadzieję że nas nie oszukacie i będziecie 100% -mi stycznióweczkami ;D No a poza tym życzę nam wszystkim duuużo zdróweczka i niech się dzieje wola nieba :-*
Jejej ja już chcę świąt, tych wszystkich przygotowań i małego "leniuszkowania" :laugh:
Ja jutro na wizytę do gin, więc proszę... trzymajcie kciuki żeby wszystko było OK !!! Oj chyba się troszkę stresuję (jak zwykle :( )

Pozdrawiam serdecznie ;D

Dodeczka jak u gina????????????
Co do oszukiwania to ja mam wielką ochotę oszukać styczniówki, bo już nie wyrabiam.......no i mam nadziję byc pierwszą mamą...ale byłby numer!!!!!!!!!!

trzymcie się, może jeszcze wpadnę tu:)dziś:)po wieści o wizycie

Nausea, zapomniałaś o DziOObku i Aleksie, możesz co najwyżej zostać drugą mamą. Pozdrowienia dla Mamus i brzuszków (styczniowych i ew. grudniowych)

reklama
Do góry