reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Nausea kolejna piękna sesja :)

Dziewczyny dziękuję za tyle ciepłych słów ;D

Oj napewno nam będzie żal i "dziwnie" bez brzuszków, ale jakie szczęście móc przytulać nasze maluszki wyczekiwane ;D Ja też uwielbiam jak maleństwo się wierci choć czasem mnie to boli bo ostatnio strasznie lubi na coś naciskać ;D
Ja tylko się troszkę martwię żeby się obróciło główką w dół bo jak narazie to preferuje główką w góre :)
Uf, ja znów idę się uczyć bo we wtorek kolejne kolokwium a w poniedziałek mam od rana do 19 zajęcia... Feee, masakra !!!

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczorku ;D

reklama
lwica Dodeczka
dzięki, umnie ok, choc wciąz spuchnięta jak balonik
Wczoraj odwiedziąłm z mężem 2tygodniowego malucha.Ale cudo, Mateuszek, no po prostu śliczny.Nakręciłąm 3 filmy i zrobiłam parę zdjęć. Kiedy ja w końcu będe miała naszego synusia???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Moge puchnąć jeszcze trochę puchnąć, wytrzymam ,jesli ma byc taki przynajmiej rezulata jak u znajomych:)
pozdrawiam

niecierpliwa MaMA

Oj doczekasz się :) :) :) ja też zaczynam puchnąć :( ręce, nogi, troszkę na twarzy... i tak mniej Ci zostało niż nam ;)
cieplutkie pozdrowionka

czesc dziweczyny. piekne macie brzuszki, ale mojego smoka wawelskiego trudno bedzie wam przebic.

KTORA MA 118cm W OBOWODZIE BRZUCHA? JA MAM 117cm...

chetnie bylabym sie uaktualnila wizualnie, ale powoli juz nawet nie ma chetnych ktorzy by mnie chcieli fotografowac ;D
moj malzonek, ktory obiecal mi spektakularne zdjecia samego brzucha padl po wczorajszym antipasti z supermarketu i porzadnie sobie zrujnowal zoladek. dzis tylko na sucharkach i nawwet sily nie ma aparatu wziac do reki. poczekam. przy tym jeszcze troche urosne :laugh:

reklama
Do góry