reklama
Vitall - Doda
Fanka BB :)
A ja się nie mierzyłam i jakoś nie czuję potrzeby ale 100 napewno nie mam... chyba Ja na szczęście jeszcze nie puchę chociaż pod wieczór mam takie uczucie jakby mi nóżki lekko urosły :laugh:
Za to strasznie wrażliwą mam skórę twarzy na wiatr, wystarczy dłuższy spacerek i mam czerwone plamy Buuu...
Nausea ale masz fajnie takim maluszkiem się mogłaś "pozachwycać" ale już nie długo a będziemy tulić własne Kruszynki ;D
Caro witam serdecznie ;D No kto wie... może akurat będziesz stycznióweczką W każdym bądź razie życzę pięknego i ""szybkiego" rozwiązania ;D
Pozdrawiam wszystkie ;D mamusie ;D
Za to strasznie wrażliwą mam skórę twarzy na wiatr, wystarczy dłuższy spacerek i mam czerwone plamy Buuu...
Nausea ale masz fajnie takim maluszkiem się mogłaś "pozachwycać" ale już nie długo a będziemy tulić własne Kruszynki ;D
Caro witam serdecznie ;D No kto wie... może akurat będziesz stycznióweczką W każdym bądź razie życzę pięknego i ""szybkiego" rozwiązania ;D
Pozdrawiam wszystkie ;D mamusie ;D
Caro ja chyba tez w grudniu, bo jak odstawię fenoterol to szybko powinno pójśc, a zmuszona jestem odstawić w 36 tyg., bo moge inaczej przenosic, choć nie sądzeNie pojemy wtedy w Święta, a szczególnie jak będziemy karmiły.No ale cóż, nie nam decydować.Ja słucham grzecznie lekarzaCaro18 pisze:witam chociaz normalnie zaliczam sie do styczniowych brzusiow bo termin porodu mam na 2 stycznia lekarz daje 1% szansy ze urodze w styczniu predzej daje mi pierwsza polowy grudnia moze swieta mowi : no wiec raczej bede pod grudniowki nalezala hehe
trzymajcie się ciepło...ja dziś mam wyjście-niestety na kontrolę stommatolog., ale zawsze jakaś rozrywka
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Oj to widzę że nam się szybciej ciociowanie zacznie ;D Ja jednak mam nadzieję że nas nie oszukacie i będziecie 100% -mi stycznióweczkami ;D No a poza tym życzę nam wszystkim duuużo zdróweczka i niech się dzieje wola nieba :-*
Jejej ja już chcę świąt, tych wszystkich przygotowań i małego "leniuszkowania" :laugh:
Ja jutro na wizytę do gin, więc proszę... trzymajcie kciuki żeby wszystko było OK !!! Oj chyba się troszkę stresuję (jak zwykle )
Pozdrawiam serdecznie ;D
Jejej ja już chcę świąt, tych wszystkich przygotowań i małego "leniuszkowania" :laugh:
Ja jutro na wizytę do gin, więc proszę... trzymajcie kciuki żeby wszystko było OK !!! Oj chyba się troszkę stresuję (jak zwykle )
Pozdrawiam serdecznie ;D
Dodeczka jak u gina????????????
Co do oszukiwania to ja mam wielką ochotę oszukać styczniówki, bo już nie wyrabiam.......no i mam nadziję byc pierwszą mamą...ale byłby numer!!!!!!!!!!
trzymcie się, może jeszcze wpadnę tudziśpo wieści o wizycie
Co do oszukiwania to ja mam wielką ochotę oszukać styczniówki, bo już nie wyrabiam.......no i mam nadziję byc pierwszą mamą...ale byłby numer!!!!!!!!!!
trzymcie się, może jeszcze wpadnę tudziśpo wieści o wizycie
reklama
Podziel się: