reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
Jej dziewczyny super brzuszki :) Ja to się nigdy nie mogę nadziwić że ile jest kobiet tyle rodzai brzuszków a w każdym kochana kruszynka :) coś pięknego :) Gratuluję brzuszków :) a jak samopoczucie ???
U mnie dobrze, apetyt dopisuje, zaraz idę się zważyć bo coś chyba nie tyję i bardzo mnie to martwi :(

Prześyłam buziaczki i pozdrowionka :-*

No na mojej wadze nie całe kilo :( ale zazwyczaj mi tak wychodzi a jak idę do gin się zważyć to zawsze wychodzi że nic a nic nie przybrałam na wadze :( czy to normalne ??? bo coś mi się zdaje że nie za bardzo :(
Kasiu obyś miała rację kochana :)

Pozdrawiam serdecznie :-*

Dodeczko nie przejmuj sie bo to nie jest dobre dla dzidzi ale mysle ze gdyby bylo to cos niepokojacego bardzo to gin by sie zainteresowal bardziej .
moze na poczatku ciazy stracilas kilka kilogramow i przybierasz na wadze tylko tego nie widac .
Ja na poczatku wogole nie wymiotowalam i lekarz powiedizal ze to tez moze byc powod ze teraz jest taka waga .
Ogolnie podczas ciazy na poczatku 4 m-ca mialam kilka dni mdlosci i 2 razy wymiotowalam .
glowa do gory bedzie dobrze nie moze byc inaczej:)

Bunia_25, DziOObek - po prostu przepiekne te Wasze brzusie! Nie wiem czemu ale ogladanie brzuszkow wplywa na mnie uspokajajaco (a mam ostatnio sporo stresow niestety) i zawsze jak mam dola to ogladam galerie :)
Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze Brzuszki!

Dodeczko, nie martw się. To dopiero początek.Jeśli dotąd nie przytyłaś to napewno nadrobisz zaległości już niedługo.
Ciekawe , swoją drogę ile mnie przybyło.
Przy ostatniej wizycie było 2,5 na plusie.
Zobaczymy ile będzie w najbliższy poniedziałek.
Apetycik mam, na szczęście na winogrona, słoneczniki i paprykę

Martka glowa do gory .
sylwia ja tez bym jadla tylko owoce i warzywa najchetniej pomidory i ogorki kiszone i papryczke zolta mniam mniam a pozatym zawsze musze miec kolo siebie ze dwie obrane marchewki i sobie chrupiemy z malym:)
tata sie z nas smieje ze wygladamy jak kroliki :)
co mnie cieszy wogole nie mam smaka na slodkosci,przed ciaza jak mnie wzielo czasem to potrafilam zjesc pol czekolady na raz albo opakowanie delicji :) a teraz nie bardzo mnie kreci ostatnio kolo cukierni mi sie zachcialo paczka i z malym na pol nie dalismy rady go zjesc :)
Ale lekarz mowi ze tylko sie z tego cieszyc bo zajadanie sie slodkosciami to fanaberie ciezarnej :) i dla dziecka nic dobrego nie wnosza :)
Ten moj lekarz to tez troszke lubi na zapas pogadac ale fajny kolo jest :)
a ja i tak jem to na co mam ochote :)
ostatnio "popijam" wisnioweczke wlasnej roboty ale nie moge sie oprzec oczywiscie to popijanie to takie bardziej smakowanie bo tata pilnuje :)

Nasz tato też pilnuje. Ostatnio mam ochote na jakiegoś zimniego gingersika albo redsika. Zobaczymy, może się uda pzrekonać.
No i wypiłam osotnio kieliszek czerwonego winka.
A na słodycze nie moge patrzeć.
Podobno tak jest na "chłopaka"

reklama
Sylwia zobaczymy ja juz mam chlopaka ale i tak czuje cos od poczatku ze bedzie chlopak :) chociaz mam czasami takie dni jak ogladam te sliczne sukienusie ze fajnie by bylo miec dziewczynke moglabym jej szyc na lato takie slodkie sukienusie z falbankami:)
ale co tam bedzie trzech facetow to przynajmniej mama bedzie jako jedyna kobieta bardziej adorowana :)
A maz mi mowi ze mnie to najbardziej by pasowaly blizniaki chlopczyk i dziewczynka :) A ja chce tylko zeby bylo zdrowiutkie :)

Do góry