reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Dziewczyny ja przed ciaza mialm 75E wiec mozecie sobie wyobrazic co sie teraz dzieje.Koszmar stanika nie moge kupic na siebie dopiero jeden kupilam taki dla karmiacych i juz jest za maly :(,Sylwia jesli chodzi o spanie to sie przyzwyczailam teraz mi tylko brzuszek troszke przeszkadza ale trzeba sie przyzwyczajac :)

reklama
no dziewczyny moj maz jest w koncu zadowolony z moich cycusiow:) zawsze mialam 75 B-C w zaleznosci od stanika a teraaz mam problem ze stanikami kupilam ostatnio taki 80 D i ten mi w miare pasuje ale juz wylaza chyba bede sie musiala zaopatrzyc sie w jakis typowo ciazowy :)

ach te cycki ;D ;D ;D ja przed ciaza tez mialam 75c-d a teraz ostatnio to kupilam 80 dd,nawet nie wiedzialam ,ze takie sa:))no ale tez planuje kupic typowo ciazowy ,bo bedzie sie dostosowywal do tych rosnacych piersi ::) ::) ::) no i po porodzie tez sie przyda ;D pozdrawiam cycolinki ;D ;D :laugh: :laugh:

hej! dzięki sylwia za pozdrowionka ;)
nie radzę sobie z moimi cycorami jak je nazywam. Przed ciążą miałam 75 B teraz mam 80D i obawiam się, że na tym się nie skończy. Najgorzej jest ze spaniem właśnie, bolą strasznie jak je przygniatam, staram się spać jak najwięcej na lewym boku i cierpi na tym moja pierś i ja :( w dzień jest w miarę bo zainwestowalam w ciązowe biustonosze ale z kolei trochę mi się odparzają. ratuję się pudrem dla dzieci. A jak Wy sobie radzicie? A mój mężulek oczywiście baaardzo zadowolony, że jego zona ma biust jak sexbomba ;D jemu to dobrze, on się tylko nimi cieszy, nosić ich nie musi :) ;D

Kasia ja sie przyzwyczailam, zreszta teraz troszke mniej bola, ale ponoc potem jeszcze rosna, mam jeden staniczek bawelniany dla karmiacych, ale niestety robi sie za maly. POzdrawiam

Kasia masz racje ciezkie cycolki i odparzaja sie pod ja mam to samo jak i spanie na boku :( Maz juz bardzo uwaza ale ja rano zawsze biore Oskara po porannej butli do siebie i leze na boku a cycole leza obok :) zdarzy sie ze maly mi raczka przyczasnie to zaboli ,a bola wogole mnie piersi nawet jak w nocy sie przewracam z boku na bok to wtedy mi sie przelewaja :)

DZiewczyny cycolki to rosna tak naprawdę po porodzie. tez mi się w ciżay wydawało, że wieksze juz być nie mogą. Apogeum w 2-3 dni po porodzie. Ale ja miałam miseczke 75B wiec nawet jak urosna to tego nie widać.

karola nie zartuj z nas jak jeszcze mi urosna po porodzie to juz stanika chyba nie kupie :) mnie naprawde juz bardzo urosly w zaden stanik sprzed ciazy sie nie mieszcze :)

reklama
Dzioobek ja nie żartuje. Cysie rosną jak tylko dostaną mleczko a nawał pokarmu jest w 2-3, czasami 4 dobie po porodzie. Wiem cos o tym. Ale na pocieszenie to po ciąży cysie wracają do normalnych rozmiarów (chociaz nie koniecznie w tej samej formie :()

Do góry