Dziewczyny ja przed ciaza mialm 75E wiec mozecie sobie wyobrazic co sie teraz dzieje.Koszmar stanika nie moge kupic na siebie dopiero jeden kupilam taki dla karmiacych i juz jest za maly ,Sylwia jesli chodzi o spanie to sie przyzwyczailam teraz mi tylko brzuszek troszke przeszkadza ale trzeba sie przyzwyczajac
reklama
DziOObek
Styczniowe mamy'06
no dziewczyny moj maz jest w koncu zadowolony z moich cycusiow zawsze mialam 75 B-C w zaleznosci od stanika a teraaz mam problem ze stanikami kupilam ostatnio taki 80 D i ten mi w miare pasuje ale juz wylaza chyba bede sie musiala zaopatrzyc sie w jakis typowo ciazowy
ach te cycki ;D ;D ;D ja przed ciaza tez mialam 75c-d a teraz ostatnio to kupilam 80 dd,nawet nie wiedzialam ,ze takie sa)no ale tez planuje kupic typowo ciazowy ,bo bedzie sie dostosowywal do tych rosnacych piersi : : : no i po porodzie tez sie przyda ;D pozdrawiam cycolinki ;D ;D :laugh: :laugh:
Kasia178
Fanka BB :)
hej! dzięki sylwia za pozdrowionka
nie radzę sobie z moimi cycorami jak je nazywam. Przed ciążą miałam 75 B teraz mam 80D i obawiam się, że na tym się nie skończy. Najgorzej jest ze spaniem właśnie, bolą strasznie jak je przygniatam, staram się spać jak najwięcej na lewym boku i cierpi na tym moja pierś i ja w dzień jest w miarę bo zainwestowalam w ciązowe biustonosze ale z kolei trochę mi się odparzają. ratuję się pudrem dla dzieci. A jak Wy sobie radzicie? A mój mężulek oczywiście baaardzo zadowolony, że jego zona ma biust jak sexbomba ;D jemu to dobrze, on się tylko nimi cieszy, nosić ich nie musi ;D
nie radzę sobie z moimi cycorami jak je nazywam. Przed ciążą miałam 75 B teraz mam 80D i obawiam się, że na tym się nie skończy. Najgorzej jest ze spaniem właśnie, bolą strasznie jak je przygniatam, staram się spać jak najwięcej na lewym boku i cierpi na tym moja pierś i ja w dzień jest w miarę bo zainwestowalam w ciązowe biustonosze ale z kolei trochę mi się odparzają. ratuję się pudrem dla dzieci. A jak Wy sobie radzicie? A mój mężulek oczywiście baaardzo zadowolony, że jego zona ma biust jak sexbomba ;D jemu to dobrze, on się tylko nimi cieszy, nosić ich nie musi ;D
DziOObek
Styczniowe mamy'06
Kasia masz racje ciezkie cycolki i odparzaja sie pod ja mam to samo jak i spanie na boku Maz juz bardzo uwaza ale ja rano zawsze biore Oskara po porannej butli do siebie i leze na boku a cycole leza obok zdarzy sie ze maly mi raczka przyczasnie to zaboli ,a bola wogole mnie piersi nawet jak w nocy sie przewracam z boku na bok to wtedy mi sie przelewaja
reklama
karola7
Fanka BB :)
Dzioobek ja nie żartuje. Cysie rosną jak tylko dostaną mleczko a nawał pokarmu jest w 2-3, czasami 4 dobie po porodzie. Wiem cos o tym. Ale na pocieszenie to po ciąży cysie wracają do normalnych rozmiarów (chociaz nie koniecznie w tej samej formie )
Podziel się: