reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Witam mamusie :) ja slodyczy rowniez nie jadam mam ochote tylko na kwasne i moge zajadac sie owocami, a waga skacze do gory, ale to nic o to sie bedziemy pozniej martwic narazie najwazniejsze zeby dzidzie byly zdrowe. :)
Dodeczka dobrze bedzie ja mialam znajoma ktora idac do porodu eygladala szczcuplej odemnie prawie brzucha nie miala, pielegniarki nie mogly uwiezyc ze ona bedzie rodzic :).Wiec glowa do gory , kazda z nas ma inna figure i organizma

Dzioobek jak tam Twoj kregoslup? mam nadzieje, ze dzis jest lepiej.Pozdrawiam

reklama
bunia jest duzo lepiej lekarz tez powiedizal ze nie mam sie czym martwic i bole kregoslupa w 2 polowie ciazy to normalka a tym bardziej w moim przypadku .
Zalecil basen i cwiczonka w miare mozliwosci i zakupilam dzisiaj sobie majtasy takie zwykle na targu za 5 zl 3 sztuki tylko wieksze ale to jeszcze nie to co chcilaam sa lepsze od moich dotychczasowych ale musze zakupic takie fajne ciazowe tylko cena prawie 30 zl :(
no i stosuje olejek mietowy ktory mi polecila Kasia 178 a dzisiaj jest duzo lepiej :)
pozdrawiam i dziekujemy z dziiza za pamiec :)

Dzioobek bardzo sie ciesze, ja tez mam w planie zakup majtasow i tez raczej tych z dolnych polek :) bo przeciez potem w nich nie bedziemy chodzily :).Ja tez sie balam bolow kregoslupa bo mam tylozgiecie macicy, ale odpukac jak narazie wsio oki.Buziaki

Wlasnie wrocilismy z zakupow:) i pochwale sie ze zakupilam sobie 2 pary majtasow typowo ciazowych z delikatnej bawelny za 12 zl :) czyli wychodzily po 6 zl /1szt:) promocja byla taka 2 w 1:)
trzeba bylo wziac tego samego koloru ale uprosilam pana sprzedawce i dal mi jedne czarne jedne biale :)
Ale sie ciesze superanckie te majtasy bawelna taka milutka i przynajmniej nie 30 zl za sztuke :) a sa to firmy italian fashion .
A jeszcze pan sprzedawca powiedizal ze no dobra dam pani te czarne bo mi sie jeszcze myszy zalegna i cala bielizne zjedza:)
mlody facet byl z tego sprzedawcy fakt ze powiedizaial to pol zartem pol serio ale wogole sie zdziwilam ze zna taki zabobon:)
pozdrawaim zrobilizmy jeszcze kupe zakupow dla dzidzi jednej i drugiej a;le nie bede sie chwalic :)

o znalazlam te majtaski w necie :)
tak wygladaja i jak przymierzylam to super lezaly nic sie nie zwija nie zjezdza i wogole :)

Dzioobek, cieszę się, że lepiej się dziś czujesz i już Ci tak bardzo kręgosłup nie dokucza :) fajne majtasy sobie kupiłaś ;) ;D Ja w sobotę wybiorę się na polowanie za majtasami i żaglowcami czyli biustonoszami ciążowymi bo moje piersi są już wielgachne ::) wyglądam jak Cycolina jakaś :-[ ;D
Sylwia, mnie w ciązy w ogole odrzuciło od słodyczy, nawet nie mogę na nie patrzeć (i całe szczęście bo szczuplutka i tak nie jestem) a ostatnio gin mi powiedział, że moja dzidzia to dziewczynka. Różnie z tym jest jak widać :)
pozdrawiam ciężaroweczki!! :) :)

reklama
A cieżaróweczki pozdrawiają Kasię.
W szczególności ja, z moimi balonikami, które teraz to 75D. Tragedia, najgorzej jest ze spaniem.
A Ty jak sobie radzisz?

Do góry