reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Witam mamusie :) ja slodyczy rowniez nie jadam mam ochote tylko na kwasne i moge zajadac sie owocami, a waga skacze do gory, ale to nic o to sie bedziemy pozniej martwic narazie najwazniejsze zeby dzidzie byly zdrowe. :)
Dodeczka dobrze bedzie ja mialam znajoma ktora idac do porodu eygladala szczcuplej odemnie prawie brzucha nie miala, pielegniarki nie mogly uwiezyc ze ona bedzie rodzic :).Wiec glowa do gory , kazda z nas ma inna figure i organizma

Dzioobek jak tam Twoj kregoslup? mam nadzieje, ze dzis jest lepiej.Pozdrawiam

reklama
bunia jest duzo lepiej lekarz tez powiedizal ze nie mam sie czym martwic i bole kregoslupa w 2 polowie ciazy to normalka a tym bardziej w moim przypadku .
Zalecil basen i cwiczonka w miare mozliwosci i zakupilam dzisiaj sobie majtasy takie zwykle na targu za 5 zl 3 sztuki tylko wieksze ale to jeszcze nie to co chcilaam sa lepsze od moich dotychczasowych ale musze zakupic takie fajne ciazowe tylko cena prawie 30 zl :(
no i stosuje olejek mietowy ktory mi polecila Kasia 178 a dzisiaj jest duzo lepiej :)
pozdrawiam i dziekujemy z dziiza za pamiec :)

Dzioobek bardzo sie ciesze, ja tez mam w planie zakup majtasow i tez raczej tych z dolnych polek :) bo przeciez potem w nich nie bedziemy chodzily :).Ja tez sie balam bolow kregoslupa bo mam tylozgiecie macicy, ale odpukac jak narazie wsio oki.Buziaki

Wlasnie wrocilismy z zakupow:) i pochwale sie ze zakupilam sobie 2 pary majtasow typowo ciazowych z delikatnej bawelny za 12 zl :) czyli wychodzily po 6 zl /1szt:) promocja byla taka 2 w 1:)
trzeba bylo wziac tego samego koloru ale uprosilam pana sprzedawce i dal mi jedne czarne jedne biale :)
Ale sie ciesze superanckie te majtasy bawelna taka milutka i przynajmniej nie 30 zl za sztuke :) a sa to firmy italian fashion .
A jeszcze pan sprzedawca powiedizal ze no dobra dam pani te czarne bo mi sie jeszcze myszy zalegna i cala bielizne zjedza:)
mlody facet byl z tego sprzedawcy fakt ze powiedizaial to pol zartem pol serio ale wogole sie zdziwilam ze zna taki zabobon:)
pozdrawaim zrobilizmy jeszcze kupe zakupow dla dzidzi jednej i drugiej a;le nie bede sie chwalic :)

o znalazlam te majtaski w necie :)
tak wygladaja i jak przymierzylam to super lezaly nic sie nie zwija nie zjezdza i wogole :)

Dzioobek, cieszę się, że lepiej się dziś czujesz i już Ci tak bardzo kręgosłup nie dokucza :) fajne majtasy sobie kupiłaś ;) ;D Ja w sobotę wybiorę się na polowanie za majtasami i żaglowcami czyli biustonoszami ciążowymi bo moje piersi są już wielgachne ::) wyglądam jak Cycolina jakaś :-[ ;D
Sylwia, mnie w ciązy w ogole odrzuciło od słodyczy, nawet nie mogę na nie patrzeć (i całe szczęście bo szczuplutka i tak nie jestem) a ostatnio gin mi powiedział, że moja dzidzia to dziewczynka. Różnie z tym jest jak widać :)
pozdrawiam ciężaroweczki!! :) :)

reklama
A cieżaróweczki pozdrawiają Kasię.
W szczególności ja, z moimi balonikami, które teraz to 75D. Tragedia, najgorzej jest ze spaniem.
A Ty jak sobie radzisz?

Do góry