reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Bunia super brzusio i super dzidizia w nim siedzi pewni:)
A my wlasnie sluchalismy przez stetoskop serduszka dzidzi:)
Super slychac jeden mamy od cisnieniomierza taki badziewny to nie slychac ale maz przywiozl taki porzadny lekarski od tesciow i super wszystko slychac :)
Dzidzi sie za bardzo nie podobalo chyba podsluchiwanie bo strasznie kopala a jak przestalismy to sie uspokoila :)
I plecki jakby troszke mniej bola .
maz jutro namawia mnie na wizyte u gina mam miec w poniedizalek ale moze dla swietego spokoju pojedziemy jutro juz nawet zastrzegl ze bierze wolne w pracy bo mu sie sie zajac rodzinka:)
Bunia jescze raz super brzusioi:)

reklama
Mnie dziś ogarnęła mania pisania i oglądania wątkó na forum - więc zajzrałam i tu! Macie sliczne brzusie Dziewczyny!!!Ja nie mam jeszcze swego zdjęcia, ale postaram sie jak najszybciej dołączyc do galeri :) wykorzystam meża :)

PS> DziOObek - wiem,ze to mozę dziwnie zabrzmi, ale masz bardzo śliczną twarz - jak oglądałam Twoje zdjęcie z koleżanką i moim bratem stwierdziłysmy równocześnie, ze własnie TAK powinna wyglądac kobieta w ciązy - poprostu promieniejesz! Gratulacje! Pozdrawiamy!

Wszystkie Babeczki - wyglądacie super w ciąży!(to dopisek mego brata, który was serdecznie pozdrawia!) :D

Dzieki :) :) :). Mnie dzidzia jeszcze mocno nie kopie,ale pewne jest ze sie rusza.Dzioobek moze przejdz sie jutro do gin, bedziesz spokojniejsza.Ja jutro rano na badania, a za tydzien mam wizyte.Jeszcze raz dzieki trzymaj sie cieplutko i nie dzwigaj, a dobrze ze maz Twoj zostaje jutro w domku to Cie odciazy a TY spokojnie odpoczniesz :).Buziaki

Sylwia dzieki :), a spory jest bo tam jeszcze sporo tluszczyku :) chuda nigdy nie bylam wiec...

Dzieki dziewczyny jeszcze raz buziaki dla WAs i Waszych pociech tych nienarodzonych i tych ktore sa na swiecie :)

Paulina czekamy z niecierpliwoscia na zdjecie

Dzieki za komplementy i naprawde niewiem co powiedizec :-[
Bratu podziekuj za pozdrowienia i rowniez wszystkich pozdrawiamy:)
bunia do lekarza pojde jutro bedzie lepiej i spokojniej dla meza :)
nic nie dzwigam leze w looziu wyglupiam sie z Oskarem i zagladam na BB :)
a na marginesie bunia super wygladasz moze glupio to zabrzmi ale zawsze podobaly mi sie dziewczyny kobiewt z malenkim tluszczykiem nie cierpialam siebie jak bylam chuda ale teraz przed ciaza juz sie sobie podobalam a w ciazy jeszcze bardziej:)
kazdy ma jakis swoj gust :)

Śliczne macie te brzuchalki :) :) :)
dzioobek, twarzyczka mamusi też śliczna.
Pozdrawiam wszystkie śliczne ciężaróweczki :) :) :) bo każda kobieta ciężarna jest piękna :) :) :)

Zrobiłam przed chwilką zdjęcie mojemu brzuszkowi. Niestety, nie mogę znaleźć kabla do kompa.
Będę się usiała wstrzymać do weekendu. Mężuś przyjedzie to coś poradzi

reklama
Do góry