reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Bunia super brzusio i super dzidizia w nim siedzi pewni:)
A my wlasnie sluchalismy przez stetoskop serduszka dzidzi:)
Super slychac jeden mamy od cisnieniomierza taki badziewny to nie slychac ale maz przywiozl taki porzadny lekarski od tesciow i super wszystko slychac :)
Dzidzi sie za bardzo nie podobalo chyba podsluchiwanie bo strasznie kopala a jak przestalismy to sie uspokoila :)
I plecki jakby troszke mniej bola .
maz jutro namawia mnie na wizyte u gina mam miec w poniedizalek ale moze dla swietego spokoju pojedziemy jutro juz nawet zastrzegl ze bierze wolne w pracy bo mu sie sie zajac rodzinka:)
Bunia jescze raz super brzusioi:)

reklama
Mnie dziś ogarnęła mania pisania i oglądania wątkó na forum - więc zajzrałam i tu! Macie sliczne brzusie Dziewczyny!!!Ja nie mam jeszcze swego zdjęcia, ale postaram sie jak najszybciej dołączyc do galeri :) wykorzystam meża :)

PS> DziOObek - wiem,ze to mozę dziwnie zabrzmi, ale masz bardzo śliczną twarz - jak oglądałam Twoje zdjęcie z koleżanką i moim bratem stwierdziłysmy równocześnie, ze własnie TAK powinna wyglądac kobieta w ciązy - poprostu promieniejesz! Gratulacje! Pozdrawiamy!

Wszystkie Babeczki - wyglądacie super w ciąży!(to dopisek mego brata, który was serdecznie pozdrawia!) :D

Dzieki :) :) :). Mnie dzidzia jeszcze mocno nie kopie,ale pewne jest ze sie rusza.Dzioobek moze przejdz sie jutro do gin, bedziesz spokojniejsza.Ja jutro rano na badania, a za tydzien mam wizyte.Jeszcze raz dzieki trzymaj sie cieplutko i nie dzwigaj, a dobrze ze maz Twoj zostaje jutro w domku to Cie odciazy a TY spokojnie odpoczniesz :).Buziaki

Sylwia dzieki :), a spory jest bo tam jeszcze sporo tluszczyku :) chuda nigdy nie bylam wiec...

Dzieki dziewczyny jeszcze raz buziaki dla WAs i Waszych pociech tych nienarodzonych i tych ktore sa na swiecie :)

Paulina czekamy z niecierpliwoscia na zdjecie

Dzieki za komplementy i naprawde niewiem co powiedizec :-[
Bratu podziekuj za pozdrowienia i rowniez wszystkich pozdrawiamy:)
bunia do lekarza pojde jutro bedzie lepiej i spokojniej dla meza :)
nic nie dzwigam leze w looziu wyglupiam sie z Oskarem i zagladam na BB :)
a na marginesie bunia super wygladasz moze glupio to zabrzmi ale zawsze podobaly mi sie dziewczyny kobiewt z malenkim tluszczykiem nie cierpialam siebie jak bylam chuda ale teraz przed ciaza juz sie sobie podobalam a w ciazy jeszcze bardziej:)
kazdy ma jakis swoj gust :)

Śliczne macie te brzuchalki :) :) :)
dzioobek, twarzyczka mamusi też śliczna.
Pozdrawiam wszystkie śliczne ciężaróweczki :) :) :) bo każda kobieta ciężarna jest piękna :) :) :)

Zrobiłam przed chwilką zdjęcie mojemu brzuszkowi. Niestety, nie mogę znaleźć kabla do kompa.
Będę się usiała wstrzymać do weekendu. Mężuś przyjedzie to coś poradzi

reklama
Do góry