reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
nausea pisze:
to ja pomarusdzę
podobno nie należy przesadzać z marchewką (za dużo wit A nie moze być):(oraz z owocami nie należcymi do danej strefy klimatycznej:((alergia)
W twarożku jest prawie 0 wapnia,bo przechodzi on jakis proces........to tylko ze słyszenia, sama zajadam sie bananami i kiwi no i codziennie serek WIDZESKI, [pewnie nawet nie wiecie co to,....ale jest oycha.....no to idę sobie .........

o tak ale mam kolezanke ktora teraz zaszla w ciazy...
to ona dopiro marudzi i panikuje:)
jest jej to pierwsze dzecko ale dzwoni ostatnio i pyta ze gdzes wyczytakla ze jak tatus dzecka 3 miesiaca przed pocieciem byl przeswietlany to moze to wlynac na dzecko bardzo i lezy i paikuje:))).

ale tak naprawde to nam szkodzi nawet oddychanie:) wiec .. jak to bylo Kasiu pamietasz haslo uczniow? "OLAC system"
co ma byc to bedze....

Aniolekk

reklama
no to ja wagi nie podam,ale moge zaprezentować:)
pozdrawiam wszystki mocno stąpające po ziemi przyszłe mamy...nie panikować, tylko spokój nas uratuje:) ;D ;D ;D ;D

33tydziei1dzieblog0jc.jpg

33 tygodnie i 1 dzień:)

Nausea jak Ty fajnuitko wyglądasz :) Uśmiech od ucha do ucha... supeeer ;D

Wiecie dziewczyny tak patrzę na nasze suwaczki i nie moge uwierzyć że tyle czasu tak szybko zleciało... rany niektóre z Was już tak bliziutko rozwiązania :) Ale mam nadzieję że mimo wszystko będziemy wszystkie STYCZNIÓWECZKAMI do końca :) O rany... ale zleciało... jeszcze trochę i będziemy rozmawiać o porodach jak dawałyśmy radę to przeżyć( o jeje... troszkę się stresuje) a później będziemy rozmawiać o naszych Kochanych dzidziusiach ;D
Wszystko będzie dobrze dziewczyny :-* Ja w to wierzę całym serduszkiem i nie dopuszczam innej myśli :)

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie :) I mam prośbę wlejajcie więcej foteczek :) Tak lubię je oglądać :)

Dodeczka dzięki-ja też nie moge sie nadziwić jak vczas szybko płynie.Jesli chodzi o mój poród to ja jestem na granicy grudzień/styczeń, wciąz nie mogę się zdecydować ;)

bunia dzięki

pozdrawiam snieżnie

Nausea, brzuszek jak zwykle śliczny i całkiem spory. Ciekaawe, ile waży już Twój syneczek.
Czas szybko płynie, dopiero maleństwa były fasolkami.
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki.

reklama
A dziekuje czuje sie niezle tylko straszliwie mnie rano biodra bola nie moge sie rozchodzic i moja dzidzia cisnie mi chyba na jajnik bo mi dretwieje juz 3 dni prawa noga , ale coz przezyje na szczescie troszke sie odsunela od mojego pecherza i moge troszke pochodzic bo uwiezcie lezec juz nie daje rady.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie obecne i przyszle mamusie :laugh:

Do góry