reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
nausea pisze:
to ja pomarusdzę
podobno nie należy przesadzać z marchewką (za dużo wit A nie moze być):(oraz z owocami nie należcymi do danej strefy klimatycznej:((alergia)
W twarożku jest prawie 0 wapnia,bo przechodzi on jakis proces........to tylko ze słyszenia, sama zajadam sie bananami i kiwi no i codziennie serek WIDZESKI, [pewnie nawet nie wiecie co to,....ale jest oycha.....no to idę sobie .........

o tak ale mam kolezanke ktora teraz zaszla w ciazy...
to ona dopiro marudzi i panikuje:)
jest jej to pierwsze dzecko ale dzwoni ostatnio i pyta ze gdzes wyczytakla ze jak tatus dzecka 3 miesiaca przed pocieciem byl przeswietlany to moze to wlynac na dzecko bardzo i lezy i paikuje:))).

ale tak naprawde to nam szkodzi nawet oddychanie:) wiec .. jak to bylo Kasiu pamietasz haslo uczniow? "OLAC system"
co ma byc to bedze....

Aniolekk

reklama
no to ja wagi nie podam,ale moge zaprezentować:)
pozdrawiam wszystki mocno stąpające po ziemi przyszłe mamy...nie panikować, tylko spokój nas uratuje:) ;D ;D ;D ;D

33tydziei1dzieblog0jc.jpg

33 tygodnie i 1 dzień:)

Nausea jak Ty fajnuitko wyglądasz :) Uśmiech od ucha do ucha... supeeer ;D

Wiecie dziewczyny tak patrzę na nasze suwaczki i nie moge uwierzyć że tyle czasu tak szybko zleciało... rany niektóre z Was już tak bliziutko rozwiązania :) Ale mam nadzieję że mimo wszystko będziemy wszystkie STYCZNIÓWECZKAMI do końca :) O rany... ale zleciało... jeszcze trochę i będziemy rozmawiać o porodach jak dawałyśmy radę to przeżyć( o jeje... troszkę się stresuje) a później będziemy rozmawiać o naszych Kochanych dzidziusiach ;D
Wszystko będzie dobrze dziewczyny :-* Ja w to wierzę całym serduszkiem i nie dopuszczam innej myśli :)

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie :) I mam prośbę wlejajcie więcej foteczek :) Tak lubię je oglądać :)

Dodeczka dzięki-ja też nie moge sie nadziwić jak vczas szybko płynie.Jesli chodzi o mój poród to ja jestem na granicy grudzień/styczeń, wciąz nie mogę się zdecydować ;)

bunia dzięki

pozdrawiam snieżnie

Nausea, brzuszek jak zwykle śliczny i całkiem spory. Ciekaawe, ile waży już Twój syneczek.
Czas szybko płynie, dopiero maleństwa były fasolkami.
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki.

reklama
A dziekuje czuje sie niezle tylko straszliwie mnie rano biodra bola nie moge sie rozchodzic i moja dzidzia cisnie mi chyba na jajnik bo mi dretwieje juz 3 dni prawa noga , ale coz przezyje na szczescie troszke sie odsunela od mojego pecherza i moge troszke pochodzic bo uwiezcie lezec juz nie daje rady.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie obecne i przyszle mamusie :laugh:

Do góry