reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Nusea wygladasz ladniutko i brzusio juz spory,a to przeciez dobrze.Nie ma co na wage narzekac,jak juz wspominalam moja znajoma przytyla 30 kg w ciazy,a po roku jest chuda jak patyk.

Pozdrawiam i zycze milej niedzieli,ja spadam do mezulka.

reklama
nausea jesteś "naszą stycznióweczką" więc namawiaj dzidzię na cierpliwość ;D Buziaki :)

lwica oj to nieźle koleżanka sobie poradziła, wow :)

A mi właśnie dzidzia naciska na pęcherz i usiedzieć nie mogę .... hihihi :)

Pozdrawiam brzuszki :)

dzięki za miłe słowa...mały już na pewno ponad 2 kg waży:)
Mój brzuch duży to fakt, ale gdyby nie tak częste skurcze, to nawet nie przeszkadzałby mi.
Jeszcze 46 dni chciałąbym wytrzymać, jest coraz ciężej, ale chyba jdnak wolę, żeby w styczniu sie urodził:)

dobrej nocki Wam życzę

nausea to życzę aby tak się stało jak pragniesz ;D

Kasiu a Ty jak się czujesz, mam nadzieję że wszystko wporządeczku :)

Izabelko ja też ostatnio coraz częściej się budzę, ale z "powodu pęcherzowego" ;D Uf, a wczoraj miałam fajną sytuację, na zajęciach nagle mi "wystrzeliła" siara z piersi (jednej) i pięknie miałam uplamioną bluzeczkę :) dajcie spokój dobrze że miałam przy sobie sweterek... ale jazda !! Myślałam że to się dziś powtórzy i się zabezpieczyłam, ale cisza... a jak u Was z tymi sprawami ?? Czy Wam się często pojawia siara ?? i w jakich Ilościach ?? Jeśli oczywiście można zapytać...

Buziaczki i pozdrowionka :-*

Mnie siara wycieka z piersi , ale jak narazie w umiarkowanych ilościach i do tego zazwyczaj w nocy. Raz tylko zdrzyło mi sie ,że miałam lekko poplamiony stanik w ciągu dnia.

Kasia
Izabelka
Dodeczka
lwica
Sylwia

jesteście kochane......to ja postaram się poczekac do stycznia i już z Wami dotrwać:) ::)

buziaki ;D

reklama
U mnie z siarą podobnie, w nocy i nie za dużo. Raz tylko dużo poleciało, akurat jak miałam czystą piżamę ;) ale za dnia raczej nie.

Do góry