reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Nusea dzieki za opis,jakos to przezyjemy a radosc bedzie wielka.

Aniolek to bialo-czarne zdjecie bardzo ladne i ciekawe.

U mnie najwiekszy problem sprawia zakladanie skarpet i wiazanie sznurowadel,czesto mezulek przychodzi z pomoca.

reklama
kurcze, aniolek, respekt. takie remonty, a twoje paznokcie wygladaja jakbys leniuchowala jak ja.
fajna fotka.
moj brzuszek daje porzadnie o sobie znac. czasem sie zastanawiam kto tu kogo reprezentuje. ;D
czy wy tez jestescie taaaakie ciezkie? czuje sie jakbym wazyla tone. wiecznie tylko sobie postekuje.
ani z lozka wstac, ani z fotela bez dodatkowych akrobacji. dobrze, ze jeszcze daje sobie sama rade.

cos w tym jest o czym zawsze mowi mi mama:
gdyby mezczyzni rodzili dzieci, to wszyscy byliby jedynakami....

fajny brzunio. widac, ze fasolka juz sporawa i niedlugo sie pojawi;)
mnie sie moj brzuszek tez zaokragla i zaokragla. coraz ladniejsze te ksztalty organiczne ;)

Wczoraj położona postraszyła mnie, że za mało przytyłam i powinnam więcej jeść. Co o tym myślicie? Maleństwo wagę ma prawidłową

gdzies czytalam, ze od 7/8 miesiaca powinno sie tyc pol kilo na tydzien, bo tak prawidlowo rozwija sie bobas. on przybiera wieksza czesc tej wagi. ja mam do dzis ok. 10 kg wiecej. mowi sie ze w zaleznosci od budowy ciala i bobasa powinno sie przytyc pomiedzy 10 a 16 czy cos takiego. jezeli masz wrazenie, ze jesz wystarczajaco i niczego sobie nie zalujesz ze wzgledu na figure to pewnie wystarczy. nie ma co sie opychac bez sensu. ja jem tylko sniadanie (1,5 bulki) i obfita obiado-kolacje. w miedzyczasie jakiegos banana, jogurt, albo jablko i wcale mi sie wiecej jesc nie chce. kazdemu wedlug zaslug.... ;D

Izabelka super brzusio!!
SylwiaZ nic się nie przejmuj,maluszek nie da sobie zrobić krzywdy i tak jak mówi aga bez sensu się na siłe opychać jedzonkiem.

Ile Wam przybyło w brzuszku bo ja narazie zatrzymałam sie na 92 cm i ani rusz wiecej :)

reklama
ja jestem juz przy 112/113, ale trudno sie mna sugerowac bo jestem dosc duza baba (174cm) z duza masa sloniego cielska (ostatnio). ostatnio jak sie mierzylam 2-3 tyg temu to mialam 109. wiec na pewno sie rozrastam ::)

Do góry