reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Dodeczko!

Ja co prawda krwotoków z nosa nie mam, ale to jak i np. krwawiące dziasła jest jednym z objawów towarzyszących ciąży.
Także bynajmniej nie jest to powód do zmartwienia.

Pozdrawiam wszystkie mamusie, ich sliczne brzucholki i tatusiów też oczywiście.

reklama
Nausea ciesze sie wszystko w porzadku oby tak dalej
Dodeczka ja nie mam problemow z nosem ale to normlne podobno w ciąży

nauseo, wizyta u lekarza wypadla bardzo dobrze. zdradz wiec, ktore fotki sa rozszyfrowane.gdzie mialysmy racje a gdzie sie pomylilysmy.

aga sto nr1 TO JAJKA:)
nr 2. TO GŁÓWKA
nr 3 TO ??
nr 4 TO NÓŻKA ALBO STOPKA.Generalnie lekarz stwierdził, ż ejak już ktos robił takie zdjęcia dla pacjętki to mógł sie lepiej postarać bo to ja mam na nich coś widziec a nie on!!No i powiedział,że jakbym zrobiła pryw. gdzies tam to na pewno byłoby super, a poniewaz ja nie mam 2,5 stówy na luzie to niestety jest jak jest.Czekam na dzidzię w realu.Pozdrawiam mamuśki

padiqq. bunia ślicznie dziękuję za odpowiedź :)

Ja również zawsze priv USG ::) A na dodatej jeszcze ani jednego zdjęcia nie mam dla siebie, bo mają u nas taki "sprzęt" że nie ma drukarki, ale na następną wizytę idę do gabinetu gin w innej miejscowości więc mam nadzieję ze tam już dostanę a jak nie to się wścieknę :mad:

Pozdrawiam Was serdecznie :)

Dodeczka slicznie wygladasz i widac ze wiele kilogramow Ci nie przybylo. :)

Nusea ostatnio same dobre wiadomosci ,zycze samych takich. :)

Ja juz czuje ze malenstwo robi sie coraz ciezsze i wieksze,a to ze ulozone jest glowka w dol to tez odczuwam a w szczegolnosci przy schylaniu,teraz musze kucac za kazdym razem jak cos chce podniesc.
Wczoraj wybralam sie na zakupy bo jutro wybieramy sie na imieniny kolezanki wiec chcialam kupic cos fajnego i wiecie co,po powrocie bylam padnieta nie dla mnie juz takie szalenstwa.Ale juz nie tak dlugo do rozwiazania i najwazniejsze ze niedlugo bedziemy mogly tulic nasze slodkie malenstwa. ;D

Lwica dziękuję za komplement :laugh: No nie wiem czy tak niewiele nie przytyłam ... jakieś 5.5-6 kg :)

Mi też coraz ciężej... jak w czwartek posprzątałam w domku to byłam padnięta, a kręgosłup to odczuwałam jakby był połamany !! Masakra... I dziwi mnie to bo wkońcu nie mam ogromnego brzusia, więc skąd to zmęczenie ?? Czuję się jak 70 letnia babcia - fizycznie i 18 letnia dziewczyna - temperamentowo :) Jak to pogodzić ?? Ale... nie ma na co narzekać :)
No tak rozwiązanie coraz bliżej choć mi się ostatnio jakoś dłuży, a Wam ??

Życzę zdróweczka i całuję :-*

reklama
Mi z kolei czas leci bardzo szybko! Skreślam sobie dni na drzwiach i podziwiam codziennie ile zostało do WIELKIEGO DNIA!
Zrobiłam sobie swój kalendarzyk :)
buziaczki dla brzuszków!

Do góry