reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
No mi do tej pory zleciało szybciutko, ale jak pomyślę ile zostało, choć nie długo jakoś mi się ciągnie, może dlatego że chodzę na zajęcia i jakoś tak to wszystko "przeżywam", hi :)
W każdym bądź razie nie moge się już doczekać świąt :) jeeejku kocham święta :)

Pozdrawiam serdecznie :-*

reklama
Dodeczka ja już mam dośc rekalm i kolęd w marketach choć rzadko bywam.To już nie te Święta.Dobrze,że w Rodzinie jest normalnie Świąteczhie a nie komercyjnie,prawda??Buziaki

Cześć Mamusie :)
Uhhh jak dobrze w końcu dorwac sie do neta :)
Dodeczka brzusio masz śliczne !! :):) Ja się momentami czuję jak mały hipopotam pomimo,że przybyło mi "tylko" 6 kg, szczególna upierdliwość to wszelkie czynności przyziemne np. wkładanie skarpetek ;) MASAKRA:):)

Padam na ryjek,ide do łóżeczka się kurować papapaski i buziaki :)

Puma dużo odpoczywaj. A co do problemików...hihi jak wam wychodzi golenie nóg ?? ;D mi już naprawdę ciężko :D
a mój brzuszek rośnie jak na drożdżach :) postaram się zrobić fotkę i wkleić
buziaczki

Izabelka zarzuciłam pomysł golenia nóg,bo to chyba chwilowo nie do zrealizowania, chodze na wosk ale też mamy problem bo nie moge się położyc na brzuchu co za figury robimy z kosmetyczką to można paść ze śmiechu :):) Co sie z nami stało....hi hi hi i tak jeszczeprawie 3 miesiące TYLKO!!!!!

Dziewczyny, ja z kolei mam niezłe jazdy przyz malowaniu pazn. u nóg. Mal;uje na czuja potem mążsię smieje,że fuchy puszczam, a sam nie chce pomóc.Co my biedne kobiety musimy przeżywać:)

Puma a może weź aparat i zrób sobie z tymi figurami i kosmetyczką zdjęcia na pamiątkę- będą jedyne w swoim rodzaju :)
Co do malowania paznokci u nóg - to rzadko w ogóle maluję, więc chociaż to mnie omija :)
ale serio nie jest latwo, no nie?? ;D a tu jeszcze troszkę czasu przed nami hihi. FAJNIE będzie co wspominać :)

Ha ha ha Izabelka wprost do tematu nasze wielkie, utrudniajace kontakt z ziemią styczniowe brzusie :):) Wczoraj się jeszcze dowiedziałam od mojego mężusia, że jestm nieporęczna :):)
Dziewczyny co to bedzie w grudniu ??!! :):)

reklama
Izabelka pisze:
Puma dużo odpoczywaj. A co do problemików...hihi jak wam wychodzi golenie nóg ?? ;D mi już naprawdę ciężko :D
a mój brzuszek rośnie jak na drożdżach :) postaram się zrobić fotkę i wkleić
buziaczki

golenie rozwiazalismy bardzo latwo:) przyszly tatus ma z tego duza zabawe i bawi sie w fryzjera...:)
ale gorzej z obcinaniem paznokci,... :) tego tata nie porafi... nadrabia to czasem pomocna reka zawiazujac mi buty:)

a noi chcielismy siepochwalic co prawda zdjecia z 6 listopada ale to tylko tydzen temu skonczone 29 tygodni
https://progryf.szn.pl/gallery/baby/P1010044

Do góry