reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Izabelko mam nadzieję że mile i szybciutko zleci nam wszystkim ten czas oczekiwania na nasze maleństwa :)
Co do tej "baby" to współczuję :( ale wiesz jak niektórzy ludzie mają nudne i besensowne życie to muszą się interesować cudzym żeby sobie umilić chwile... :) Ja osobiście już przestałam się takimi przejmować bo u mnie pełno takich wrednych bab, no ale co poradzić... nie przejmować się :) Wkońcu to my jesteśmy szczęśliwe a może i im dajemy szczęście tym że żyjemy ;D heh :)

nullka mam nadzieję że wypoczęłaś po urlopie :) Czekamy na fotkę z niecierpliwością :)

Pozdrawiam serdecznie :)

reklama
zdj281cia0442ay.jpg

Mój przunio po odpoczynku i w 17tygodniu ;D

malubrznadmorz4es.jpg
A to moje maleństwo w 18 tyg nad morzem, duzy tu wyszedł brzunio ale dla mnie to powód do dumy choć ja rzeczywiście obrączki nie mam. W każdym razie jeszcze nie... :-( Ale maleństwo ma tate, który choć daleko to bardzo nas kocha! I to jest ważne...

Drogie Styczniowe Brzusie!
Jestem na forum "W oczekiwaniu na ciążę", ale tam rzadko ktoś zagląda. Aktualnie szukam dobrego lekarza i szpitala w Warszawie (lepiej czuję się jak to jest kobieta). Elżbietka z forum poleca mi Karową. Ale lepiej żeby stamtąd był też lekarza. Aktualnie nie jestem w ciąży, ale zaczynam za 2 miesiące pracować nad tym. Czy możecie mi pomóc?

Pzdr

Edka

Mija, anusiakanusia macie obie śliczniunie brzusie :) zresztą wiecie... dla mnie wszystkie brzusie są śliczne :) wkońcu w każdym maleństwo mieszka, więc muszą być śliczne :)
Może wkrótce uda mi się wkleić mój brzuszek :) troszkę sobie urósł a i ja delikatnie przytyłam... ostatnio ok.kilograma czyli w sumie 3 kilo przy czym na początku schudłam 2 :)
A jak wasze "osiągnięcia" wagowe dziewczyny ??? :)

Edka ja Ci niestety nie pomogę ponieważ to nie moje okolice zamieszkania, przykro mi. Życzę maleństwa jak najszybciej :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę zdróweczka :-*

Witaj Dodeczko:) -Pisałam do Ciebie na forum -galeria brzuszków-, ale nie dopisałas..co u Ciebie słychać??..Tesknimy za Tobą..-my starające sie wciaż;)- To ja Dorka..mam nadzieję, zę mnie pamiętasz- co u Ciebie??..Jak samopoczucie??

Hej!

fajne te Wasze brzuszki, ja też już mam malutki, leżąc w szpitalu trochę urósł. Poproszę jutro męża, żeby mi pstryknął fotkę i wkleił. Pozdrawiam!!

reklama
Izabelko:)Cieszę się, ze Cię poznalam- bardzo ładnie wygladasz- tak dziewczęco..niewinnie..JUż dziewczynom -starającym powiedziała, że łobuziara jestes..i nam sie nie pokazalas..by tu wpadły podziwiać Twój brzunio:)

Do góry