reklama
magialenna
Styczniowe mamy'06
Czesc Mija,a ja juz widzialam Twoje nowe zdjecie w innym rozdziale bardzo fajne zdjecia!
ja musialam sobie sama poradzic oto moj BRZUSZEK!!!
ja musialam sobie sama poradzic oto moj BRZUSZEK!!!
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Elżbietka
mother of two sons&angel
anusiakanusia , wystarczy PAINT.
otwierasz zdjęcie w paincie (klikasz prawym klawiszem myszy na nazwie zdjęcia i wybierasz EDYTUJ).
nastepnie klikasz ikonkę OBRAZ, dalej ROZCIĄGNIJ/POCHYL i w roziąganiu daj np po 50%. i zapisuj jako nowe zdjęcie, bo inaczej zamieni ci oryginał na to zmniejszone.
powodzenie, napewnoi sie uda!!
otwierasz zdjęcie w paincie (klikasz prawym klawiszem myszy na nazwie zdjęcia i wybierasz EDYTUJ).
nastepnie klikasz ikonkę OBRAZ, dalej ROZCIĄGNIJ/POCHYL i w roziąganiu daj np po 50%. i zapisuj jako nowe zdjęcie, bo inaczej zamieni ci oryginał na to zmniejszone.
powodzenie, napewnoi sie uda!!
czesc dziewczyny a u mnie jak zawze jeszcze nic nie widac wchodze we wszystkie swoje rzeczy sprzed ciazy i nawet mam zapas [chyba te 4 poczatkowe kg nadwagi byli rzeczywiscie zaduze] ale tez zaczynam zauwarzac ze jestem ciagle glodna i jem co prawda porcjonuje ale czasem to nie potrafie powstrzymac sie
Polecam arbuza ma witaminki i przeczyszcza brzusio od zbednych rzeczy i dobry jest
dzis lazilam po sklepikach przygladaja sie do czegos wiekszego [ubrania] ale pani sprzedawca powiedziala niech ani przyjdze za 2 miesiaca jak bedze 4))
a moje malenstwo nie wiem gdze sie chowa ale powoli protestuje i potrzebuje wiecej i wiecej swiatla dobrego smakolykow i miejsca
Aniolekk
Polecam arbuza ma witaminki i przeczyszcza brzusio od zbednych rzeczy i dobry jest
dzis lazilam po sklepikach przygladaja sie do czegos wiekszego [ubrania] ale pani sprzedawca powiedziala niech ani przyjdze za 2 miesiaca jak bedze 4))
a moje malenstwo nie wiem gdze sie chowa ale powoli protestuje i potrzebuje wiecej i wiecej swiatla dobrego smakolykow i miejsca
Aniolekk
magialenna
Styczniowe mamy'06
i kolejne zdjecie...
reklama
Podziel się: