reklama
Witajcie
Izabelko..Faktycznie-mam spore braki. Powiedziałam dziewczynom, ze tu jestes..a one, ze wiedza i widziały Cię w czesniej w białej suki- dałuy mi link do str..i smiały się, ze taka cofnieta jestem..
Kasiu- Ciesze sie, ze wszystko w porządku-Zasłuzyłas na zdrowiutką śliczną dzidziunię po tym co przeszłaś- Wszystkego naj!Teście sie pewnie bardzo cieszą.."karierowiczka"(wg nich) ur im wniunia/nię
Wszystkim duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo samych szczęśliwych chwil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izabelko..Faktycznie-mam spore braki. Powiedziałam dziewczynom, ze tu jestes..a one, ze wiedza i widziały Cię w czesniej w białej suki- dałuy mi link do str..i smiały się, ze taka cofnieta jestem..
Kasiu- Ciesze sie, ze wszystko w porządku-Zasłuzyłas na zdrowiutką śliczną dzidziunię po tym co przeszłaś- Wszystkego naj!Teście sie pewnie bardzo cieszą.."karierowiczka"(wg nich) ur im wniunia/nię
Wszystkim duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo samych szczęśliwych chwil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
Kasiu!!!!!dużo zdrówka wam życzę!! i kosmówki na miejscu!!zreszta juz niedługo łożysko będzie, to bedzie pewniej!! ale i tak bedzie dobrze, jestes tego warta!!!!trzymajcie sie mocno siebie!!
Izabelka , niech rośnie brzusio, a ty go nam pokazuj , moze to zadziała i fluidki z brzucha pójdą??
Izabelka , niech rośnie brzusio, a ty go nam pokazuj , moze to zadziała i fluidki z brzucha pójdą??
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Rusalka przepraszam że nie odpisałam, widać nie doczytałam wiadomości Przepraszam raz jeszcze, strasznie się cieszę że o nie nie zapomniałaś :-* Dziękuję za troskę u mnie wszystko wporządeczku apetycik dopisuje dziś idę do gin bo w zeszłym tygodniu była na zwolnieniu, mam nadzieję że wszystko z maleństwem OK trzymajcie kciuki, proszę Strasznie za Wami starającymi się stękniona jestem i obiecuję że Was odwiedzę, do tej pory nie miałam na tyle czasu by śledzić każdy wątek w jakim wcześniej "uczestniczyłam" ale obiecuję że się poprawię wkrótce Jesteś Kochana :-* jeszcze raz dziękuję za pamięć i troskę
Kasiu życzę zdróweczka, zdróweczka i jeszcze raz zdróweczka Odpoczywaj i dbaj o siebie Czekamy na Twoją foteczkę z niecierpliwością
Izabelko czy ja też mogłabym poprosić o link tej stronki na której jesteś w sukni ślubnej ;D Dziękuję :-*
PS. Rusalka, Elżbietka życzę Wam jak najszybciej fasoleczki bo ja cały czas się o Was modlę nie zapomniałam i nie zapomnę o Waszych staraniach kochane nie moge się doczekać Waszych brzusiów na forum :-* Całuski
Kasiu życzę zdróweczka, zdróweczka i jeszcze raz zdróweczka Odpoczywaj i dbaj o siebie Czekamy na Twoją foteczkę z niecierpliwością
Izabelko czy ja też mogłabym poprosić o link tej stronki na której jesteś w sukni ślubnej ;D Dziękuję :-*
PS. Rusalka, Elżbietka życzę Wam jak najszybciej fasoleczki bo ja cały czas się o Was modlę nie zapomniałam i nie zapomnę o Waszych staraniach kochane nie moge się doczekać Waszych brzusiów na forum :-* Całuski
Vitall - Doda
Rusalka jasne że pamiętam i zawsze będę To przecież dzięki Wam się nie poddałam :-* Teraz trzymam kciuki za Was... i wierzę że wkrótce będziecie szczęśliwymi mamusiami a wcześniej ciężaróweczkami :-* Dzieki za pochwalenie brzuszka Teraz bardziej urósł... hi a martwiłam się że mam taki malutki :
Kasiu chociaż do tego się nadajemy
Moc całusków i pozdrowionek
Kasiu chociaż do tego się nadajemy
Moc całusków i pozdrowionek
reklama
Vitall - Doda
Izabelko dzięki i już pędzę pooglądać ;D
Pozdrawiam serdecznie :-*
Pozdrawiam serdecznie :-*
Podziel się: