reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
Muszę mężulka za uszy wytarmosić żeby zrobił mi ładne zdjęcia ;D na biwaku to ja bawilam się w fotografa i stąd moje 1 zdjęcie ;D hihi
Lilith jeszcze trochę i ty będziesz się chwalić :)

u mnie bylo tak samo,wybralismy sie ze znajomymi,na dwa dni nad jeziorko,no i komu przypadla rola fotografa-oczywiscie mamusi;)

Izabelkośliczny brzusio.
Lubie tu zaglądać gdy okazuje się że jest nowy brzusio a pozatym w końcu możemy się nawzajem zobaczyć i jeszcze tak poznać :)

A to mój brzuszek :) Tyle że kilka dni temu :)
13 tygodni i 4 dni ;D
1346fv.jpg

PS Śliczne są wszystkie wasze brzusie :) a co najważniejsze takie skarbusie w nich nosimy ;D

Pozdrawiam :-*

reklama
Do góry