reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
dziewczynki, śliczne brzuszki!!!

jutro postaram się wkleić moją fotkę, pozdrawiam!

Izabelka, mnie też coś ciągnie za pępek od środka, ciekawe co to? albo raczej kto? ;)

Bunia!

Brzuszek cudo!  :laugh:

Aniołku!

Twój brzusio też jest śliczny i taki malutki ,że prawie go nie widać.

Pozdrowienia dla wszystkich ciężarówek!

Padiqq

Dziewczyny śliczne macie te brzuszki, no i jakie różne rozmiary. A ja juz sie martwiłam, że mój tylko taki gigancik rośnie ;)

DZieki dziewczyny
Aniolek brzusio sliczny taki zgrabniutki.
Ja tak jak Wam pisalam sporo przytylam a i brzusio ostatnio szypko rosnie, ale co tam waznee zeby dzidzia zdrowa byla.Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich brzusie :)

reklama
padiqq pisze:
Aniołku!

Twój brzusio też jest śliczny i taki malutki ,że prawie go nie widać.

Pozdrowienia dla wszystkich ciężarówek!

Padiqq

moze i malutki ale serie koniaczkow sa czasem tak mocne i zaskakujace ze czasem mi lezka leci z zaskoczenia i od sily kopnika malego pilkarza:)

Do góry