reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
Izabelka moja dzidzia dziekuje za pozdrawienia i Ciebie tez pozdrawia delikatnym kopniczkiem :laugh: :laugh:.POzdrawiam obecne i przyszle mamusie i ich brzusie

Hej dziewczyny jak tam Wasze brzusie mój zaczął teraz dość szybko zwiększać swoje rozmiary. Mały strasznie się rozpycha zwłaszcza gdy wracam z pracy, chyba podoba mu się moja praca bo prawie cały czas chodzę wtedy jest spokojny a jak chcę troszkę odpocząć to się wierci :laugh: mały rozrabiaka. Może mój mąż zrobi nam (mi i brzuszkowi) zdjecie to też się pochwalę. Goraco Was pozdrawiam.

Aniolek przynajmniej nie masz jeszcze problemu ze schylaniem sie,mi juz jest troszke ciezej,naprawde nie wiem co bedzie za kilka tygodni,nie mowiac o miesiacach.Wazne ze dzidzie zdrowe.

Kasia178 pisze:
Aniołekk, super brzuszek, ja nadal molestuję męża o fotkę ;)

po co molestowac:) ja ubieram sie w przezroczysta dluga koszulke i prosze ladnie o zdjecie:) ze jak zrobi mi zdjecia to moze zrobie jakis masazyk ;D
i powiem ci ze zawsze dziala po co robic cos na sile?:)))

Aniolekk

To mieszkanko mojego syncia w 22 tygodniu :):)
brzusio22tydz7jl.jpg

a to wieczorne buszowanie po lodówce :):)
mleczko0kj.jpg

Uściski dla waszystkich brzuszków :)

Aniołekk, dobry sposób, wypróbuję dziś bez koszulki ;)

Puma, śliczny brzuszek i mamusia :) :) Jakbym siebie widziała wieczorem w kuchni ;) ;D

reklama
Bunia, Kasiu dziękuję bardzo :) Niedługo lodówka będzie moim największym przyjacielem bo pół dnia w niej siedzę hi hi hi:)
Całuski :*

Do góry