reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
Izabelka moja dzidzia dziekuje za pozdrawienia i Ciebie tez pozdrawia delikatnym kopniczkiem :laugh: :laugh:.POzdrawiam obecne i przyszle mamusie i ich brzusie

Hej dziewczyny jak tam Wasze brzusie mój zaczął teraz dość szybko zwiększać swoje rozmiary. Mały strasznie się rozpycha zwłaszcza gdy wracam z pracy, chyba podoba mu się moja praca bo prawie cały czas chodzę wtedy jest spokojny a jak chcę troszkę odpocząć to się wierci :laugh: mały rozrabiaka. Może mój mąż zrobi nam (mi i brzuszkowi) zdjecie to też się pochwalę. Goraco Was pozdrawiam.

Aniolek przynajmniej nie masz jeszcze problemu ze schylaniem sie,mi juz jest troszke ciezej,naprawde nie wiem co bedzie za kilka tygodni,nie mowiac o miesiacach.Wazne ze dzidzie zdrowe.

Kasia178 pisze:
Aniołekk, super brzuszek, ja nadal molestuję męża o fotkę ;)

po co molestowac:) ja ubieram sie w przezroczysta dluga koszulke i prosze ladnie o zdjecie:) ze jak zrobi mi zdjecia to moze zrobie jakis masazyk ;D
i powiem ci ze zawsze dziala po co robic cos na sile?:)))

Aniolekk

To mieszkanko mojego syncia w 22 tygodniu :):)
brzusio22tydz7jl.jpg

a to wieczorne buszowanie po lodówce :):)
mleczko0kj.jpg

Uściski dla waszystkich brzuszków :)

Aniołekk, dobry sposób, wypróbuję dziś bez koszulki ;)

Puma, śliczny brzuszek i mamusia :) :) Jakbym siebie widziała wieczorem w kuchni ;) ;D

reklama
Bunia, Kasiu dziękuję bardzo :) Niedługo lodówka będzie moim największym przyjacielem bo pół dnia w niej siedzę hi hi hi:)
Całuski :*

Do góry