reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
BUNIAfajniutki brzuszek,juz pokazny jest,a jakie ladne masz piersi,widze,ze sa duze i ladnie sie trzymaja,jesli moge zapytac to jakie staniki kupujesz,ze tak ladnie biust podtrzymuja?bo u nas na duze rozmiary to tylko sa takie "babcine"
ANIOŁEK czy Ci sie brzuszek zmiejszyl,malutki taki...sliczniutki,na zdjeciu prawie ciazy nie widac
PUMA piekny brzuszek,słodko wygladasz w tej pizamce,skads znam takie widoki kuchennne wieczorowa pora ;D ;D ;D

reklama
Hej Dziewczyny, dzięki śliczne za miłe słowa :):)
Kacha widzę,że większość z nas urządza wieczorkiem pielgrzymki do lodówek hi hi hi :)
Padiqq narazie nie widać bo tylko 4 kg na plusie jestem ale coś ostatnio pochłaniam coraz więcej, ale co tam należy Nam się przecież :):)
Całusie dla Was i brzusiów :*:*

kacha107 pisze:
ANIOŁEK czy Ci sie brzuszek zmiejszyl,malutki taki...sliczniutki,na zdjeciu prawie ciazy nie widac

mm.. zaczynalam ciaze przy wadze 61 kg.. pozniej zeszlo az do 57 wczoraj jak sie warzylam jest dopiero 60
maz mowil ze juz nabieram wagi bo i w posladkach po ym jak schudlo to przytylo ale tak naprawde to
bardzo go cieszy ze piersi powiekszaja sie .. chyba jak kazdego faceta:)

prawidowo w ciazy sie powinno przytyc 8- 12 kg,, wiec na razie sie nie martwie tym bardzej ze na brak apetytu nie narzekam
ale staram sie racjonalnie odawac sobie jedzenie co 2-3h... nie jem slodyczy bo mi nie smakuja...najwyzej fafelki smietankowe
no i caly lipiec jadlam praktycznie arbuzy:) noi plusem jest to ze nie musze jakis dodatkowych lekow brac ani tylko lezac w lozeczku
jest tyle ruchu .. ze nie ma kiedy tyc:)

Aniolekk

Kacha ja kupilam stanik z gaji taki dla mam karmiacych odpinany rozmair 80E kupilam tanszy bawelniany a teraz mam zamiar kupic z tej samej firmy taki sam tyle ze z lajkra rozciaga sie nawet o jeden romiar.

Aniolek ja niestety nie moge sie pochwalic taka waga jak Ty ja juz przytylam 12 kilo ale cukier jest ok jak narazie troche mnie ta waga przeraza bo wcale nie jem wiecej niz przed ciaza i slodyczy tez nie jadam coz taka moja uroda zawsze mialam tendencie do nabierania wagi pocieszam sie ze potem zrzuce to sie okarze.Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszlew mamusie

reklama
Do góry