reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Dziewczynki macie prześliczne brzuszki.
Ja muszę też w końcu mojego "nadwornego fotografa " zmobilizować i się swoim pochwalić. :laugh:

reklama
Dziewczynki sliczne brauszki.
Dodeczka dzieki za mile slowa i tak jak Ty rowniez mam przeczucie,ze bedzie chlopiec,no i oczywiscie wszyscy tak prognozuja,ale zobaczymy.
Obcinac paznokcie latwiej niz malowac przynajmniej narazie.
Padiqq czekamy na fotke.

Jak wychodze do parku z koleżanką, która ma sliczna 11 miesięczną córe to juz nie mogę się doczekac kiedy sama bede "śmigać" ze swoim szkrabem :)
Co do malowania paznokci na nogach nie mam jeszcze z tym problemów i mają narazie często zmieniany kolorek - w tej chwili rózowy :p ale juz czuję ze na jesien musze sobie kupic buty o rozmiar większe bo stopy mi troszke puchna :( a takie ładniutkie buciki stoją w pawlaczu...szkoad, ale czego sie nie robi dla maleństwa, które włąsnie teraz kopie jak mały szaleniec :) Juz nie moge doczekać sie jak je zobaczę i przytule :)

JA BUTY ROWNIEZ MUSZE ZAKUPIC GDYZ WIEKSZOSC MAM NA OBCASACH,A TO CHYBA JEDNAK NIE BYLOBY BEZPIECZNE I ZDROWE.Z CZEGO JA SIE CIESZE,ALE MOJ MEZUS CHYBA NIE GDYZ MAM CALA SZAFE BUTOW.

lwica skąd ja to znam.Ja też włg mojego męża ma dużo za dużo butów.
Ale wcale nie jestem szczęśliwa, że będę musiała jakies kupić, bo wolałabym już te pieniążki przeznaczyć na dzidzię:)
Ja dziś przeglądałam strony z wózkami i łóżeczkami...i chyba się przemogę i pojjadję do sklepu i wybiorę co nie co,bo jak mnie przypili to kto to załatwi?Boję się, że na ostatnią chwile kupowane byłby przypadkowe rzeczy a ja chcę mieć kontrolę nad wszstkim (zresztą jak zwykle).A wybórwszystkiego jest taki, że na prawdę bez kogoś z doświadczeniem z dzieckiem to nie ma co.Czasem tanie rzeczy sa zupełnie ok, a te drogie niekoniecznie.czy macie takie same wnioski??
pozdrawiam ciepło

p92104892xz.jpg

UDAŁO SIĘ! To mój brzuszek w 22 tygodniu.

Padiqq Ladniutki i tak rowniutko zaokraglony,ale chyba kreski tez jeszcze nie masz,a myslalam ze tylko ja nie mam.
Boczkiem zawsze lepiej widac

reklama
Do góry