reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
hej dziewczynki, dawno mnie tu nie było, jakaś zabiegana jestem i nie mam czasu podejść do komputera...
tak sobie przeglądałam wasze zdjęcia i zaczynam się martwić, bo mój brzuszek nie jest duży, mniejszy od brzuszka Padigg a jestem na początku 23 tygodnia, poza tym czytam o tym ile przytyłyście-oczy mi wychodzą na wierzch-bo ja dopiero 1 kg, co prawda schudłam na początku ciąży (a nie byłam przed ciążą grubasek), normalnej postury. niby dobrze, bo jeszcze nie mam problemów z nogami (opuchnięcia, malowanie paznokci czy zakładanie butów), ale się martwię czy wszystko jest ok.

reklama
Lwica !
Domyślam się że chodzi ci o ta ciemną linię idącą od pępka w dół. U mnie narazie nie jest widoczna i pępuszek narazie też jeszcze nie wyskoczył na zewnątrz, tylko znacznie płytszy się zrobił. A poza tym widzę ,że nasze maluszki są z tego samego dnia ;D

Tatoonie!
Myślę ,że to ile każda z nas tyje to bardzo indywidualna sprawa , no i kwestia diety oczywiście. W twoim przypadku chyba nie ma powodu do zmartwienia. Twoje obawy napewno najlepiej rozwieje twój ginekolog.

Bunia!
Dziękuję. :laugh:

padiqq mój pępek jest tak wielki, że jak mój mąż się do niego zbliży i mówi, to słychac echo!!

Co do lini,i ja nie mam i czuję, że nie bedę miała.Jestem zaskoczona dlaczego dziewczyny przywijązują do tego tak duza wagę??

A co do brzuszka, to na razie jestem zdziwiona,że jest taki mały i że nie jestem bardzo szeroka, a tego się spodziewałam.

Za 2 dni wkleję nowe zdjęcie, może coś się zmieni, a może to tylko mi się wydaje, że wyglądam normalnie;)

POZDROWIONKA

padiqq super brzuszek :)
czy macie coś takiego jakby ciągnięcie przy pępku??jakoś mnie tam czasami pobolewa...tak dziwnie...

Izabelka mysle ze to skora sie naciaga,ja czuje szczegolnie w miejscu gdzie mialam kolczyk,musialalm go juz wyciaggnac,
bo balam sie ze skora mi peknie,do tej lini nie przywiazuje uwagi tylko po prostu bylam ciekawa czy tylko ja nie mam.
Padiqq ciekawe,ktora z nas wczesniej wyladuje na porodowce,a wielkosc brzucha nie zalezy od otylosci,ogladajac zdjecia to mozna sie przekonac ze kazda z nas ma inny,ale kazdy jest sliczny.

reklama
Do góry