reklama
DziOObek
Styczniowe mamy'06
peweni ze wytrwamy nie mamy innego wyjscia
Ale pamietam jak moja kumpela miala termin tak jakby na dzisiaj i przed pojsciem do szpitala jeszcze szmata nie zadnym mopem schylajac sie myla podlogi .dla mnie to byl szok .
Dziewczyny ona przytyla w ciazy przez cale 9 m-cy niecale 6 kg brzusio miala jakby sobie malego balona pod bluzke wlozyla .wszyscy jej mowili ze bedzie male dziecko a urodizla dziewczynke 3 kg
a ja tutaj 5.5 m-ca i juz nie daje rady
Ale pamietam jak moja kumpela miala termin tak jakby na dzisiaj i przed pojsciem do szpitala jeszcze szmata nie zadnym mopem schylajac sie myla podlogi .dla mnie to byl szok .
Dziewczyny ona przytyla w ciazy przez cale 9 m-cy niecale 6 kg brzusio miala jakby sobie malego balona pod bluzke wlozyla .wszyscy jej mowili ze bedzie male dziecko a urodizla dziewczynke 3 kg
a ja tutaj 5.5 m-ca i juz nie daje rady
DziOObek
Styczniowe mamy'06
bunia mysle ze schudniemy szybciej niz nam sie wydaje dzieci nam dadza popalic no mnie 2 napewno .
Czuje ze po porodzie to bedzie samba sikoreczka u mnie w domu ale takie jest zycie i nie wyobrazam sobie zycia bez Oskara i wogole bez dzieciaczkow .
Czuje ze po porodzie to bedzie samba sikoreczka u mnie w domu ale takie jest zycie i nie wyobrazam sobie zycia bez Oskara i wogole bez dzieciaczkow .
To fakt nabiegamy sie jeszcze przy dzieciaczkach i bardzo dobrze bo ja uwielbiam dzieci, byle do wiosny to mozna bedzie dluzej na dworku pobyc.Pozdrawiam mamusie i ich brzusie i zycze udanego spokojnego wekendu nie prtzepracowujcie sie dziewczyny!!!! ;D
optymizmu wam nie brak ,to super......czym są nasze problemy:spuchnięte nogi, nadwaga, problem z zawiązywaniem butów czy malowaniem paznocki u nóg......ja wciąż nie weirzę, że za parę chwil już będzie zupełnie nowy prosto z taśmy człowieczek, taki pachnący i cudowny......już nie mogę się doczekać........a ostatnio tak kopie, że aż się boję, że wykopie sobie otworek w moim brzuchu!!!!
bata
Styczniowe mamy'06
ja już też nie mogę doczekać się maleństwa, a szczególnie spacerków, mój mąż jest geodetą i w pracy dużo się nałazi i jak wraca do domku to nie ma ochoty na spacery, a samej jakoś tak się nie chce, ale jak będzie dziecinka to nałażę się za wszystkie czasy
Zdradze Wam tajemnice ja tez sie nie moge doczekac spacerow ;D ;D ;D moj maz nie lubi spacerowac, a ja uwielbiam juz sobie wyobrazam jak ide z wozeczkiem mam pare krokow do lasu i nad rzeke wiec bedzie gdzie pospacerowac, jednego tylko zaluje ze to bedzie styczen, ale akurat nasze dzidzie na wiosne beda juz troszke wyrosniete :laugh:
reklama
Podziel się: