reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Izabelko - śliczny brzuszek!
Dodeczko - gratuluję kg. ja tez od początku ciąży przytyłam 5 kg. chyba wszystko ;) przed nami,
Dzioobek - super brzusio tylko pozazdrościć ;) ja muszę jeszcze poczekać,
Pozdrowionka dla wszystkich pa

reklama
Nausea, Bunia, Izabelka, DziOObek, Sylwia, Abi dziękuję :-*

Bunia dla mnie też jest bardzo ważne to że mam wsparcie w mężu :) jest cudowny dla nas :)

DziOObek gdyby było tu tak nie przyjemnie to napewno by nas tak nie ciągło do tych naszych postów :) ja jestem bardzo szczęśliwa że jest takie forum, że jesteście Wy dziewczyny :) Taka z nas mała rodzinka :) wspólnie się wspieramy, chwalimy newsami i pocieszamy :) Jesteście Kochane, jakbyście nie wiedziały ;) Buziaki :-*

Sylwia oj mieszkanko naszego maleństwa zaokrągla się (jak dla mnie) dośc szybciutko ostatnio :) ale bez przesady ;) Ale co tam najważniejszy dzidziuś :)

DziOObek no brzuszek faktycznie ładniutki, super zaokrąglony :) No jestem pewna że dziudziusiowi baaardzo wygodnie :) i tak trzymać :) No i ciesz się że to nie cycyszki są większe od brzusia bo jakby teraz wyglądały :laugh: Buziak

Co do zwolnienia to ja niestety nie pomogę bo na ten temat nie mam najmniejszego pojęcia...

Abi to zobaczymy co to z nas wyrośnie :laugh: :laugh: :laugh:

AHA chciałam zapytać, czy wasze maleństwa też mają czkawkę ??? Bo nasza Kruszynka miała już 3 razy, tylko że ja nie wiedziałam że to czkawka :) No dla mnie to coś cudownego :)

Pozdrawiam serdecznie, buziunie :-* :-*

Dodeczka dzieki za mile slowa Ty tez jestes kochana :)
Dziewczyny wszystkie Was pozdrawiam i oczywiscie wasze brzusie rowniez buziaki

brzuchol mam naprawde okazaly ostatnio w poradni kobieta mi sie zapytala czy juz po skierowanie do porodu:) a jak powiedizlaam ze nie to wszyscy sie dziwia i pytaja czy blizniaki .Na USG nic nie widac ze bylo wiecej dzidziolkow wiec chyba nie bedzie niespodzianki :)
No a te 13c kg to gdzies musialo isc .
Dziewczyny ja juz sie nawet w T-shirty nie mieszcze teraz po domu chodze w meza koszulkach heheheh
i obawiam sie ze ze moje ciazoweczki co poszylam tez takie na juz sa a to jeszcze przeciez mja juz licze 3 miesiace bo juz napewno bede cieta o tej porze za 3 m-ce:)

dzioobekśliczny brzuszek, az tobie zazdroszczę, mój nie jest taki okazały, jak mąż wróci ze szkolenia to postaramy sie wkleić moje uwypuklenie ;)

bata naprawde nie ma czego zazdroscic w malym brzusiu dzidzia tez dobrze sie rozwija .,a duzy brzuch naprawde przeszkadza ja nie potrafie sobie porzadnie butow zawiacac o pomalowaniu i obcinaniu pazurkow nie ma mowy:(
Napiszcie dziewczyny jak u was z tymi czynnosciami ?

dzioobek mam ten sam problem.Ostatnio uczyłam sie malować paznokcie u lewej stopy lewą ręką, co w moim przypadku nie jest łatwe,ale dziś byłam na pocieszenie u kosmetyczki co prawda na manicure, efekt fajny, choć tylko french, bo ja nie lubię udziwnień:)
Ale przeraża mnie proszenie kogoŚ o zawiązanie butów albo obcięcie paznokci.Zacznę chodzić w butach na rzepy i zapuszczać pazurki na zimę, w końcu będzie mi cieplej:).....grunt to poczucie humoru w tak trudnych chwilach,prawda????

POZDROWIONKA

reklama
ja mam kumpele kosmetyczke wiec jakos sobie radze a z butami nie mam problemu bo nie wychodze ostatnio a jak juz to z mezem a teraz to klapki caly czas wiec nie bylo problemu :)

Do góry