reklama
Dodeczka gratuluje tych kilogramow chcialabym tak jak Ty je juz przytylam 11 kilo, ale coz moj kochany mezus mnie pociesza bez konca ze ladnie wygladam i takie tam, a wiecie jak to na baby dziala dobrze ze mam w nim wsparcie
Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich sliczne brzusie
Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich sliczne brzusie
DziOObek
Styczniowe mamy'06
Dodeczka super dzidiza rosnie ty przybierasz i wszsytko gra .
bije tutaj z nas taka aura ze moj maz powiedizal jak przegladal wczoraj posty no w koncu musialam go wprowadzic w ten nasz wirtualny swiat maz powiedizal ze takiego forum jeszcze nie widizal zadnych klotni docinek brzydkich slow samo cieplo .
No przeciez same kobitki i to w stanie blogoslawionym tutaj sa .
bije tutaj z nas taka aura ze moj maz powiedizal jak przegladal wczoraj posty no w koncu musialam go wprowadzic w ten nasz wirtualny swiat maz powiedizal ze takiego forum jeszcze nie widizal zadnych klotni docinek brzydkich slow samo cieplo .
No przeciez same kobitki i to w stanie blogoslawionym tutaj sa .
dziewczyny czy któraś z Was jest na zwolnieniu od początku ciąży?Ja jestem od maja.Powinnam złożyć podanie do ZUS o świadczenei rehabilitacyjne, bo 2 listopada kończy mi sie zasiłek zdrowotny (chyba nie pomyliłam terminów)..Czy któraś z Was to jużskładała takie podanie lub wie coś na ten temat?Szczeglnie interesuje mnie rola lekarza.Czytałąm, coś już wiem ale ciekawa jestem co Wy wiecie. ?Przepraszam, że zmieniam temat z tak przyjemnego na tak przyziemny, ale wiem, że moge liczyć na Waszą pomoc.
buziaki
buziaki
DziOObek
Styczniowe mamy'06
nausea,wydaje mi sie ze jezeli mij ci pol roku zwolnienia to skladasz wniosek do zus o przedluzenie na kolejne 3 miesiace stajesz na komisje i przedluzaja,a swiadczenie rehabilitacyjne raczej w ciazy to nie bo po 3 miesiacach przedluzonego L4 bedziesz miala macierzynski,lekarze takie wnioski bez problemu wypisuja ,mam nadzieje ze w ciazy tym bardziej.
Ja przez to wszystko przechodizlam 3 lata temu po operacji kregoslupa i dopiero po tych przedluzonych 3 miesiacach staralam sie o swiadczenie rehabilitacyjne.Musisz pobrac wniosek z Zus o przedluzenie zasilku chorobowego,lekarz ci wypisze i skladasz do zus wzywaja cie na komisje i przedluzaja .Chyba ze w przypadku ciazy jest inna procedura.
Ja przez to wszystko przechodizlam 3 lata temu po operacji kregoslupa i dopiero po tych przedluzonych 3 miesiacach staralam sie o swiadczenie rehabilitacyjne.Musisz pobrac wniosek z Zus o przedluzenie zasilku chorobowego,lekarz ci wypisze i skladasz do zus wzywaja cie na komisje i przedluzaja .Chyba ze w przypadku ciazy jest inna procedura.
Dzioobek gratuluje brzusia jest naprawde pokazny dobrze Twojemu Aleksowi tam rosnie jak na drozdzach.
Co do zwolnienia to ja juz jestem 9 miesiac bo wczesniej bylam na co innego narazie sie nie czepiaja a jak beda cos chcieli to przysla pisemko ze cos tam trzeba zlozyc.pOzdrawiam buziaki dla wszystkich mamus
Co do zwolnienia to ja juz jestem 9 miesiac bo wczesniej bylam na co innego narazie sie nie czepiaja a jak beda cos chcieli to przysla pisemko ze cos tam trzeba zlozyc.pOzdrawiam buziaki dla wszystkich mamus
reklama
Podziel się: