reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
Dodeczka gratuluje tych kilogramow :) chcialabym tak jak Ty je juz przytylam 11 kilo, ale coz moj kochany mezus mnie pociesza bez konca ze ladnie wygladam i takie tam, a wiecie jak to na baby dziala dobrze ze mam w nim wsparcie :) :) :)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich sliczne brzusie :)

Dodeczka super dzidiza rosnie ty przybierasz i wszsytko gra .
bije tutaj z nas taka aura ze moj maz powiedizal jak przegladal wczoraj posty no w koncu musialam go wprowadzic w ten nasz wirtualny swiat :) maz powiedizal ze takiego forum jeszcze nie widizal zadnych klotni docinek brzydkich slow samo cieplo .
No przeciez same kobitki i to w stanie blogoslawionym tutaj sa .

dziewczyny czy któraś z Was jest na zwolnieniu od początku ciąży?Ja jestem od maja.Powinnam złożyć podanie do ZUS o świadczenei rehabilitacyjne, bo 2 listopada kończy mi sie zasiłek zdrowotny (chyba nie pomyliłam terminów)..Czy któraś z Was to jużskładała takie podanie lub wie coś na ten temat?Szczeglnie interesuje mnie rola lekarza.Czytałąm, coś już wiem ale ciekawa jestem co Wy wiecie. ?Przepraszam, że zmieniam temat z tak przyjemnego na tak przyziemny, ale wiem, że moge liczyć na Waszą pomoc.

buziaki

nausea,wydaje mi sie ze jezeli mij ci pol roku zwolnienia to skladasz wniosek do zus o przedluzenie na kolejne 3 miesiace stajesz na komisje i przedluzaja,a swiadczenie rehabilitacyjne raczej w ciazy to nie bo po 3 miesiacach przedluzonego L4 bedziesz miala macierzynski,lekarze takie wnioski bez problemu wypisuja ,mam nadzieje ze w ciazy tym bardziej.
Ja przez to wszystko przechodizlam 3 lata temu po operacji kregoslupa i dopiero po tych przedluzonych 3 miesiacach staralam sie o swiadczenie rehabilitacyjne.Musisz pobrac wniosek z Zus o przedluzenie zasilku chorobowego,lekarz ci wypisze i skladasz do zus wzywaja cie na komisje i przedluzaja .Chyba ze w przypadku ciazy jest inna procedura.

To i ja pokazuje moj brzuszek zdjatko swieze dzisiaj zrobione:)
brzuchol urosl wielki .Wygodny ten jego mieszkaniec chyba jest :)
i cycuszki jakies takie mniejsze sie wydaja na tym zdjeciu w stosunku do brzusia.
ale jest ok:)

Dzioobek gratuluje brzusia jest naprawde pokazny :) :) :)dobrze Twojemu Aleksowi tam rosnie jak na drozdzach.

Co do zwolnienia to ja juz jestem 9 miesiac bo wczesniej bylam na co innego narazie sie nie czepiaja a jak beda cos chcieli to przysla pisemko ze cos tam trzeba zlozyc.pOzdrawiam buziaki dla wszystkich mamus :)

reklama
Do góry