reklama
Paulina 25
Zaciekawiona BB
Kacha - sliczny brzuszek!A biustu ładnego tylko pozazdrocic ja do tej pory mimo swych gabarytów miałam ..."cytrynki" a teraz juz zaczynaja byc takie ładniutkie z "rowkiem", o jakim mogłam pomazyc tylko
Izabelka
Oski i Wercia
Karola myślę żeby do świąt wytrzymać, ale co z tego wyjdzie...cieżko jest nie ma co ukrywać...zobaczymy!
Kacha brzunio pierwszorzędny!!!
Co do biustu, to nie mam ogromnego, ale jest większy ciekawe czy rośnie cały czas, bo bolą bezustanku ;D
Kacha brzunio pierwszorzędny!!!
Co do biustu, to nie mam ogromnego, ale jest większy ciekawe czy rośnie cały czas, bo bolą bezustanku ;D
L
lwica
Gość
Kacha jak wszystko rosnie to przeciez dobrze,glowa do gory.
Ja zawsze mialam spory biust bo 75C i spodziewalam sie ze w czasie ciazy to beda olbrzymie,ale jak narazie to tylko jeden rozmiar,za to moja bratowa zawsze marzyla o wiekszym biuscie,wiec jak jej urosl w ciazy to byla zachwycona,mimo ze ciaze kiepsko znosila.
Ja zawsze mialam spory biust bo 75C i spodziewalam sie ze w czasie ciazy to beda olbrzymie,ale jak narazie to tylko jeden rozmiar,za to moja bratowa zawsze marzyla o wiekszym biuscie,wiec jak jej urosl w ciazy to byla zachwycona,mimo ze ciaze kiepsko znosila.
reklama
L
lwica
Gość
probowalam wkleic zdjecie ale cos mi nie wyszlo
Podziel się: