reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
E tam Kacha. Jeszcze troszkę i proporcje się wyrównają, a brzuszek śliczny.
Poza tym, nie ma to ak porządna mleczarenka. Buziaki

reklama
Kacha! Uroczy brzuszek, a ta kruszynka która się kryje w jego wnętrzu napewno też jest śliczna.

Ja obiecuję że też wkrótce się moim brzuszkiem pochwalę.

Pozdrowienia!

Padiqq

Kacha - sliczny brzuszek!A biustu ładnego tylko pozazdrocic :) ja do tej pory mimo swych gabarytów miałam ..."cytrynki" :p a teraz juz zaczynaja byc takie ładniutkie z "rowkiem", o jakim mogłam pomazyc tylko :)

Karola myślę żeby do świąt wytrzymać, ale co z tego wyjdzie...cieżko jest nie ma co ukrywać...zobaczymy!
Kacha brzunio pierwszorzędny!!!
Co do biustu, to nie mam ogromnego, ale jest większy ;) ciekawe czy rośnie cały czas, bo bolą bezustanku ;D

Kacha jak wszystko rosnie to przeciez dobrze,glowa do gory.
Ja zawsze mialam spory biust bo 75C i spodziewalam sie ze w czasie ciazy to beda olbrzymie,ale jak narazie to tylko jeden rozmiar,za to moja bratowa zawsze marzyla o wiekszym biuscie,wiec jak jej urosl w ciazy to byla zachwycona,mimo ze ciaze kiepsko znosila.

dzieki dziewczyny,jak mi sie milutko zrobilo i bobikowi tez ;D ;D ;D ;D
a cycki trzeba miec,w koncu dzidzia nie moze glodna byc,no nie:))
TEZ JEST WAM TAK GORACO DZISIAJ???

reklama
Do góry