reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
DziOObek, Magialenna prześliczne brzusie :) Naprawdę :) Ale co się dziwić skoro nosicie w nich maleńkie cudeńka ;D
DziOObek ja na zapobieganie używam zwykłej oliwki dla niemowląt sąsiadka mi poradziła aby smarowac nią piersi , uda i brzuszek, bo ona tak robiła przez 2 ciąże i nie ma rostępów, ale gdzieś czytałam jakąś opinię lekarzy że jak mają wystąpić rozstępy to i tak wystąpią i żadne kremy, balsamy etc niestety nie pomogą. Mi na nogach bardzo pękają naczynka :( OKROPIEŃSTWO :(
Ale tak jak piszecie DZIDZIUŚ NAJWAŻNIEJSZY :) i trzeba się pocieszać że znikną same po porodzie, albo przynajmniej nie będą widoczne :) Głowa do góry zawsze są jakieś minusy :) NIESTETY ;)

A ja to już nie mam nerwów się ważyć na tej mojej wadze, kupiliśmy nową bo stara ważyła inaczej niż u gin i co ??? Ta też dziwnie pokazuje co innego ::) Eh... chyba się zbuntuję i też na nią wogóle nie będę wchodzić ;D

Pozdrawiam serdecznie :-*

reklama
hej!!

po kilku dniach nadrabiam zaległości i czytam stare wątki. dziewczyny, śliczne macie brzuszki, i takie już duże, mój mi się wydaje ciągle maleńki i niewidoczny, ale to pewnie przez to, że ciągle go widzę na bieżąco ;)
Dzioobek, ja smaruję 2-3 razy dziennie brzuch i piersi a i tak na piersiach mam rozstępy :( Dobrze, że na dole to bardzo ich nie widać ale i tak jak dla mnie to porażka :( jak ktoś ma chyba skłonności do rozstępów to nawet smarowanie regularne im nie zapobiegnie, trudno... dzidzia najważniejsza :)
pozdrawiam wszystkie mamusie!!

Kasia masz racje ja tez smaruje rano i wieczorem a jednak sie pojawily na piersiach tez akurat w takim miejscu niewidocznym ale te uda mnie jak narazie martwia chociaz mysle ze dzidiza mi to zrekompensuje:)
pozdrawiam

Kochane.Nie wiem na co Wy tak narzekacie,jezeli nasze rozstepy beda tylko takie malutkie jak u dzioobka
to mysle ze bedzie super,naprawde gdybys nie powiedziala to pewnie bym nie zauwazyla,a co do wagi to na zadnej z Was nie widac zebyscie tyle przytyly chyba,ze wczesniej bylyscie szkieletorkami.
BRZUSIE naprawde sliczne,niektore jeszcze takie malusie,moj zalicza sie do tych wiekszych.
ostanio na wizycie zapomnieli mnie zwazyc,to pozniej dzwonili do mnie zebym im podala swoja wage.
NAPRAWDE WSZYSTKIE SLICZNIE WYGLADACIE.

Mamusie wasze brzusie są prześliczne. Mnie też dopadły rozstępy-parę kresek na jednym udzie. Mam nadzieję że na tym się skończy. Poczekamy zobaczymy :)

witajcie .Ja sie swoimi rozstepami az tak bardzo nie przejmuje a co do wagi to martwie sie nie figura tylko zeby dzidzi nie zaszkodzilo .
Faktycznie po mnie tego nie widac i az lekarz z polozna sie dziwia ze tak duzo przybieram :) Fakt dzidiza jak na swoj wiek jest w gornych granicach normy .
nie jestem jakas tam przesadna pieknisia i jak nawet rozstepy zostana to przezyje to a co do wagi to waze juz 73,200 szok a przed ciaza wazylam 61-62 w tych granicach i co wy na to :) a to dopiero polowa:)

brzunio0209050216vd.jpg

Wpadam na chwilkę pochwalić się brzuniem :)
Podobno maly ale co tam ,synuś duży tak jak powinien na te 21 tyg.
POzdrawiam wasze brzuszki :)

reklama
Pięknie wyglądacie:)
Powiedziano mi dzisiaj że powinnam cały czas być w ciąży tak ładnie wyglądam i dojrzałam-tzn zmieniałam się z dziewczynki w kobietę. Milo mi się zrobiło :)

Do góry