reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Dziewczyny wklejam moje najswiazsze zdjecia brzunia ale nie chcialam sie chwalic chociaz to tez :)
Zauwazcie ze pojawily sie rozstepy i niewiem co robic od 3 miesiaca ciazy smaruje kremem biotop fakt ze wieksza uwage skupiam na brzuchu ale uda tez smaruje a tu taka niespodzianka .:(
Dziewczyny jak sadzicie czy jest szansa ze rozstepy zejda po coazy bo ja slyszalam rozne wersje ze moga zniknac a tez ze juz zostana :(

reklama
Dzioobek brzusio slicznosci. Nie przejmuj sie rozstepami moja bratowa cala ciaze nie miala az tu tydzien przed porodem sie pojawily na to nie ma reguly, ale teraz jak ja widza to nie widac rozstepow wiec albo znikly albo sie ze skora zlaly.Ja mam od zawsze rozstepy wiec juz do nich [przywyklam tylko sie zastanawiam kiedy sie nowe pojawia.POzdrawiam mamusie i ich brzusie.Dzioobek glowa do gory widocznie Twoja dzidzia rosnie duza i zdrowiutka i potrzebuje wiecej miejsca bo jaj ciasno :)

Bunia ja sie tym tak bardzo nie martwie tylko potem na plaze czy cos to glupio tak ale co tam dzidiza najwazniejsza:)
Na piersiach juz dawno mi sie pojawily ale to to tam pikus topless i tak sie nie opalam:)
Czlowiek sie stara smaruje i tak dziadostwo wyjdzie :)
Pocieszam sie nie ja jedna :)
beda to beda nie to nie :)
ja znowu przytylam 2 kg lacznie juz 10 kilogramow to coz sie dziwic ze rozstepy wychodza :)
i od czego ja tak przybieram czyzby dzidiza ???
mojemu mezowi sie podoba mnie tez zawsze lubilam jak troszke tluszczyku sie wylewa:)
byle tylko dzidzi nie zaszkodzic :(
Mokja kumpela teraz w sierpniu urodzila coreczke to przez cala ciaze przybylo jej 7 kg i w ostatnich 3 tyg 7 kg czyli razem 14 ale lekarzsie przestraszyl tych 7 kg w ciagu 3 tyg i zadecydowal o wczesniejszym cieciu jakies 3 tyg przed terminem .
Urodizla zdrwow corcie o wadze 2,500 :)

Taka juz nasza natura jedne z nas tyja drugie mniej, ja juz nawet na wage boje sie wejsc, ale moj maz mnie pociesza uspokaja wiec jakos sie trzymam, ostatnio lekarz nie mogl znalesc tetna mojej dzidzi i sie ze mnie smial ze chyba za duzo tluszczyku dlatego nie moze znalesc, mnie tylko dziwi to ze wcale nie jem duzo a tyje widocznie tak ma byc, a jesli chodzi o rozstepy to sie z nimi zzylam zawsze je mialam kiedys wazylam tyle co teraz w ciazy ale na studich schudlam 16 kilo mam nadzieje, ze po porodzie wroce do wagi bo kiedys bylam bardzo zakompleksiona z powodu wagii.Pozdrawiam

To moj BRZUSIO w 21-szym tygodniu...tez nie wchodze na wage ;)
mbkopia2cc.jpg

no no no magialena pokazny brzusio mnie sie wydaje ze moj wielki ale chyba ,nie chyba jednak mnie pobilas :)
ale gratuluje .
Magialena dlaczego nie wchodzisz na wage?czyzbys tez tak duzo przybrala jak ja :)

Nie wiem ile waze i wolalabym nie wiedziec...ale we wtorek mam wizyte,wiec wszystko sie okaze! Moja kolezanka polowe ciazy spedzila w Angli i tam o wadze sie nie mowi,moze lepiej?

Moze tak moze nie :) ja tam lubie wiedziec ile tyje i jak narazie sie nie martwie tym co bedzie nie wygladam jak jakas beczka tylko normalnie i wrecz wszsycy mo mowia ze mi sluzy ciaza a nawet jak mi po ciazy zostanie z 5 kilo to nawet bede sie cieszyc chociaz obawaim sie ze przy dwojce maluchow szybko zrzuce i oby nie wiecej niz potrzeba :) pozdrawaim

reklama
Do góry