reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Dodeczka a moze to TY nas wyprzedzisz,nigdy nie wiadomo.W koncu 2 tygodnie przed terminem to ponoc jak w terminie.

Dziewczyny popieram z tymi komentarzami,tez bym nie wytrzymala.

reklama
To i ja się pochwale moim brzucholkiem :)
37 tydzień przedstawia się tak :
img13293pu.jpg

img13317qu.jpg

img13326dv.jpg

Pozdrowionka dla wszystkich brzuchatek :)

Hej Puma świetnie wyglądasz i brzuszek słodziutki :laugh:
Widzę że też nie śpisz :( ale cuż...jeszcze troszkę ;)

Izabelka, Lwica dziekuję bardzo :) Faktycznie ze spaniem to jakoś mi nie wychodzi ale dzięki temu pracę magisterska prawie napisałam do konca :) Lwica też sobie pomyślałam,że to może już ostatnie zdjęcia dlatego galopem musiałam je zrobić, smutno będzie bez brzusia zawsze to bardzo ciekawy obiekt obserwacji :):)

Kasiu hahaha ;D Trzymam za słowo ;) Buziak :)

Lwica no jak mi groził wcześniejszy poród i gin kazała leżeć to się troszkę martwiłam żeby nie urodzić ale teraz ;) hihihi :) Ja ostatnie 3 dni czuję że to już wkrótce że przed terminem, ale znając życie to w lutym pewnie się dopiero będę "wysilać" ;D Ważne że już w terminie bo o to mnie troszkę nastraszyła gin, a teraz już się nie martwię ;) żeby tylko dzidzia podrosła bo ostatnio 21.12 ważyła ok. 2200 więc malutko :( Zresztą napewno większość z nas termin porodu zaskoczy bo w najmniej oczekiwanym momencie może się "zacząć" :) Ja tak miałam z zafasolkowaniem więc teraz bym się nie dziwiła jakby tak było z porodem ;) A wracając: jestem pewna że Was nie wyprzedzę ;)

Puma śliczny brzuszek :)
No dziewczyny musimy teraz fotografować brzuszki ile się da bo kto wie które będzie ostatnie :) a tak miło popatrzeć na te wszystkie zdjęcia, tyle brzuszków każdy śliczny :) Ja dziś wieczorkiem pochwalę się Wam moim ;D
Ech... i pomyśleć że tak nie wiele zostało :/ Z jednej strony fajnie że już niedługo bo wkońcu zobaczymy nasze Najsłodsze maleństwa ale z drugiej strony to ja nie wiem jak się przyzwyczaję żyć bez gigancika brzuszka i bez kopniaczków... :)

Pozdrawiam serdecznie :-*

No niektórych napewno ;D Ja wczoraj nie miałam czasu zrobić fotek ale dzisiaj może się uda to wam jakąś zaprezentuję ;)
A nie wiecie co tam u Anusikanusi ??? Coś się ostatnio nie pokazywała... może już cieszy się maleństwem ???

Mam jeszcze pytanko,gdyby któraś mogła odpowiedzieć będę wdzięczna :) Dziewczyny jak często i jak silne macie skurcze ??? Bo mnie dziś rano chwyciły takie silne że aż mnie pot oblewał !!! Na szczęscie minęły dość szybko, a wczoraj cały dzień miałam tyle że takie lekkie... Wiem że skurcze są normalne na tym etapie :) Ale chciałam wiedzieć czy też tak macie :)

Pozdrawiam serdecznie :-*

reklama
Dodeczko ja mam nieregularne i bezbolesne narazie :) różnie raz czy dwa razy dziennie po parę skorczy w różnych odstępach czasu. Ale dziewczyny mowiły, że miewają bolesne. Więc to normalka :)
pozdrowionka

Do góry