reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Jak obiecalam wklejam moj brzucholek.
dscn12216ij.jpg

reklama
Witajcie po przemianie,troszke zmęczeni wróciliśmy wczoraj do domku ;D jużpierwsza kompiel za nami i wiele innych pierwszych rzeczy.
Widziałam że Przemek dał wam znać..dziekuje za gratulacje :)
A o to mały Noe
Tu mam 1 dzień
noe3hj.jpg

a tu dziś rano pojedzonku w domu
noe21of.jpg

a to wczoraj rano jeszcze w szpitalu
noe34vx.jpg

https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,5863.0.html

Zapraszam na nowy watek zalozony przez mnie, raport porodowy, mojej Zuzie na razie sie nie spieszy wiec postanowilam sie tym zajac w miare mozliwosci. Mam nadzieje ze Wam sie spodoba. W razie dodatkowych inf i korekt prosze o prywatne wiaomosci. niech ten watek zostanie klarowny, raport plus zdjecia dzieciaczkow, bez dodatkowych komentarzy... ;D

Pozdrawiam.

Ania

reklama
Mija!
Noe to śliczny chłopczyk. Super ,że jesteście już w domku. ;D

Anusia!
Kawał dobrej roboty. Mnie bardzo się podoba ten nowy wątek. :laugh:

Do góry