reklama
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Anusiakanusia ślicznie wyglądasz ;D Szczuplutka tylko brzuszek urósł Super Życzę szybkiego i łatwego rozwiązania No i czekamy na fotkę dzidzi ;D
Mija jak zwykle piękna przyszła mamusia z Ciebie
No faktycznie niezłą drogę razem przeszłyśmy W sumie przede mną to jeszcze czasu a czasu no ale póki co to minęło miło bo w wyborowym towarzystwie Oby tak do końca Bo mam nadzieję że mnie tu samej nie zostawicie
Pozdrawiam bardzo serdecznie i ślę buziaki dla brzuszków ;D
Mija jak zwykle piękna przyszła mamusia z Ciebie
No faktycznie niezłą drogę razem przeszłyśmy W sumie przede mną to jeszcze czasu a czasu no ale póki co to minęło miło bo w wyborowym towarzystwie Oby tak do końca Bo mam nadzieję że mnie tu samej nie zostawicie
Pozdrawiam bardzo serdecznie i ślę buziaki dla brzuszków ;D
L
lwica
Gość
Tez chcialam zamiescic moje zdjecie,ale moj maz przez przypadek skasowal zdjecia ze swiat,wiec teraz musimy zrobic nowe,mam nadzieje ze jeszcze zdaze.
Mija ladniutko wygladasz.
Mija ladniutko wygladasz.
ja tez dzis uwiecznilam swoj brzunio z sentymentu. choc tak unikalam zawsze zdjec, to teraz sama nalegalam by go jeszcze na chwile przed rozwiazaniem sfotografowac dla porownania. no i dla sentymentu...
szczegolnie patrzac na moj tluszczyk bede sie mogla podbudowywac jak pieknie chudne po porodzie ;D
szczegolnie patrzac na moj tluszczyk bede sie mogla podbudowywac jak pieknie chudne po porodzie ;D
reklama
Podziel się: