reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiecie ja myślę, że chyba lepiej nie wiedzieć pewnych rzeczy.
Patrzę na siebie, jaką miałam wiedzę na temat ciąży, dzieci i ogólnie 10 lat temu a teraz. Fakt, że wtedy nie miałam internetu i nie czytałam tego steku bzdur od którego człowiek chyba bardziej głupieje. No i myślę, że wiek też robi swoje.
Teraz chyba bym bała się wszystkiego. Wtedy tak jakoś bardziej na luzie do wszystkiego podchodziłam.

Zrobiłam rogaliki :-)
A teraz chyba muszę zacząć się pakować. Nie chce mi się.

Bobo:

bietka boi sie szczepionek, ale poszla na spacer. Wczoraj jadla Twoja kanapke pomidor plus cebulka

Aga umyla okna i spadl deszcz. Dominik mial podejrzenie szkarlatyny, jest u babci, wraca do zdrowia

Smerf chce nas przebic (mnie i Ciebie;))i martwi sie,ze nie ma objawow

Gosia poszla do wyrwizeba i slad po niej zaginal

Edysiek pakuje sie na urlop

Justi przed @ ogarnia aukcje, przynajmniej probuje ;)

Ja sie pakuje, co z Zosia latwe nie jest ;)

Krysia milczy od kilku dni

anis a dokad jedziecie?
bietka , nie martw sie na zapas bo tylko swoja madra glowke obciazasz za bardzo
smerfie mnie i anisiaj a gledzeniu i zamartwianiu sie trudno przebic wiec duuuzo "pracy" przed Toba haha
aga , ciesze sie ze Dominik nie ma szkarlatyny ,
edyta milego urlopowania
justi 10 wdechow i spoooooooookojjjjj :) hihi
gosiu powodzenia u dentysty

reklama
dzięki justi, ja też wezmę priorix

aga, m poszedł z I do parku ja wzięłam psa na łąkę - nasze błonia - i w połowie ulewa, nie pytaj jak obie wyglądałyśmy :baffled: dobrze że się rozdzieliliśmy bo m miał bliżej i zdążył być w domu przed ulewą

edysiek - to prawda - czasem lepiej nie wiedzieć

bobo jeszcze dwa dni- więc korzystajcie :)

Do góry