reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiu ;****
Smerfetko, śliczny suwaczek:))
Anisiaj, raczej wirus niż przeziębienie;/ kicha ciągle to moje szczęscie. A jak Zosia?? wymioty nie powtórzyły się?

my pospalysmy z Julcia :) zjalda wlasnie kaszke i szkuje sie na zakupy. m w pracy wiec znow same rzadzimy
smefetko piekny suwaczek :)
gosiu tule i zapalam swiatelko dla Twojego synka i taty (*) (*)

ja wlasnie wzielam prysznic i czekam na gosci , nie wiem czy dzis i jutro bede , postaram sie zagladac ale wiecie jak to jest jak jest dom pelen gosci :)

witam

miłego weekendu życzę :*

anisiaj skrycie zazdroszczę tego mleka... właśnie w takim wieku jak Z my kończyliśmy przygodę z karmieniem :/ :( relaksuj się piękna :))))))
gosiu (*) przytulam
smerfie nie szalej, goście niech się sami obsługują ... śliczny suwaczek :)
bobo przyjedź do nas ... pojedziemy do zoo :) nie będziecie ci się nudziło bez m ;-);-);-)
justi no mam nadzieje że ten antyb już pomoże - na kogo zmieniacie, jakąś prywatną czy NFZ ?

jestem po zakupach. ale sie strachu najdlam....... w tesco bylam i karte na punkty mam przy kluczach no i przy kasie chce dac patrze nie mam kluczy. przetrzepalam cala torebke torbe no nie ma. wracalam ta sama droga co szlam mowie moze gdzies mi wypadly ale nic nie bylo. przyszlam do domu a klucze w drzwiach :szok: zamknelam drzwi a klucza nie wyjelam. ja to jestem zakrecona :-D

Bobo, niezła akcja. Ale moja ciocia zrobiła identycznie, tylko ja przyjeżdżając do nich zauważyłam klucz:)
Bietka, na nfz. Ale jest tam wielu specjalistów.

Bietka, ja bez doradcy laktacyjnego nie dalabym rady. Grunt,ze masz zdrowe dziecko, cala reszta, to jak karmisz, czym, w co ubierasz, jest bez znaczenia.

Bobo, dalas czadu :)

Kochane moje, ratujcie. Boli mnie lewa piers, rwie w jednym miejscu, czuje tam zgrubienie, jakby zablokowany kanal? Mleko z tej piersi nie leci, ratunkuuuu

reklama
Anis ja nie pomoge bo sie na tym nie znam...ale mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie ten bol. Baw sie dobrze na weselu hmmm czy to w nastepna sobote ???

Bobo dalas czadu .... Dobrze ze nikt nie wszedl

Do góry