reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzien dobry :)

milego weekendu wszystkim zycze :)

udanego_weekendu

Witam i ja.
Kuba ma coraz większy katar;/ Podałam mu drugi antybiotyk, bo tamten tak jakby w ogóle nie zadziałał. Dzisiaj będziemy się inhalować i mam nadzieję że do jutra będzie lepiej. Mieliśmy w ten weekend jechać na śląsk, ale to śląsk przyjechał do nas. I w dodatku choroba Kuby to i tak byśmy nie pojechali.
Miłego dzionka!

witam i ja weekendowo :)

U mnie pogoda piekna , slonko swieci od rana az chce sie zyc . Ja dzis od 7 stoje w garach bo mamy gosci z PL na 3 tyg a matko jak to przetrwac hehe

Justi zdrowka dla Kubusia :* moze konsultacja u innego lekarza ??

MILEGO DNIA

Smerfetko, strasznie długo Ci goście będą! są w miare samowystarczalni? czy typu że trzeba latać koło nich?
A ty to wiesz że masz odpoczywać ile się da:) powiedziałaś m???
Co do innego lekarza, to zmieniamy przychodnię. Podjeliśmy już decyzję. Mam nadzieję że pomoże mu ten drugi antybiotyk, bo kojarzę że go już miał i działał.

justi tak samowyzstarczalni , beda duzo zwiedzac i wogole ,to moja dobra przyjaciolka wiec nie ma problemu a wrecz przeciwnie znajac ja to jak sie dowie ze jestem w ciazy to wezmie sie za porzadki typu mycie okien i tym podobne. Mam nadzieje ze ten antybiotyk zadziala , zeby Kubus sie juz nie meczyl . Buziaki dla malucha :*
m juz wie nie mogl uwierzyc chyba :) widzialam ze mial lzy w oczach ...

Dzień dobry :)

Smerfie, ja wczoraj po północy miałam do Ciebie pisać jak m, taka byłam ciekawa ;) suwaczek po wizycie u gina?:) oszczędzaj się kochana! jakby gin kazał Ci brac lutkę, to daj znać. mam zapasy na kilka lat ;)

Justi, kurczę biedny Kubulek :( ucałuj go ode mnie. To chyba nie jest żadna alergia?

Ja jem śniadanko i do fryzjera, wczoraj tak się zrelaksowałam u kosmetyczki, że aż mleko płynęło strumieniami ;) heh, dziwny ten mechanizm:)

miłego dnia wszystkim!

anisiaj musisz czesciej chodzic do kosmetyczki zeby miec zapas mleka hehe . co do suwaczka to nie wiem hmmm a niech bedzie zaraz go zrobie , przeciez nic zlego sie nie stanie :)

reklama
Do góry