reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj podziwiam za wytrwałość ja dawałam smoczka wszystkim dzieciom właśnie po to żeby mi nie wisiały na cycku godzinami, chwila kryzysu każdemu się zdarza, przytulam cię i buziak dla Zosi

Bobo dzieci pewno coś namalują ale m i tak nie ma więc skończy się na życzeniach przez telefon

a tak serio, ja powiesze m napis na drzwiach ze zdjeciem Zosi i tyle. nie mam jak isc na poczte,a co dopiero na zakupy. tacie dam zdjecie moje i Zosi, bo on za nia szaleje.

justi noooo ;) tak by bylo, a jakbym tu marudzilaaaaaa;)

Ja nie mam pojęcia co na Dzień Ojca kupić :szok: Też pewnie pójdę na łatwiznę i jakieś czekoladki kupię.
A córcia sama niech coś zrobi. Może w szkole coś będą robić, a jak nie to coś razem wymyślimy.

Anisiaj
to pospieszyła się córcia.
Gdzieś czytałam, że masz wcześniaka ale jakoś nie wiedziałam co i jak.
Coś tam już trochę jarzę co i kto, ale nie chcę za bardzo się dopytywać co by nie wyjść na jakiegoś natręta ;-)
I tak pewnie narobiłam Wam trochę zamieszania na wątku :sorry2:

To tym bardziej gratki dla Ciebie za wytrwałość przy cycowaniu.
Ja przyznam, że głupia byłam, bo moje dziecko było cycowe, ale wydawało mi się, że sie nie najada i zaczęłam na noc dawać butlę :zawstydzona/y:
i skończyło się tak, że w wieku 3,5 miesiąca cyc był beee i została sama butla.

Głowa coś mnie zaczyna boleć, chyba nastąpiło zmęczenie materiału :baffled:
dobrze, że to już koniec

Anisiaj dasz rade , kto jak nie Ty :*

u mnie tez goraco na maxa ale slonca nie ma tylko jest goraco ,dziwna pogoda itez caly dzien mam mega bol glowy ide sie polozyc .

Dobranoc :)

reklama
Do góry