reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Bietka, my też zaczeliśmy banana ze względu na konsystencję. Ale kiedy dałam mu jabłko żeby samodzielnie jadł niestety nie pamiętam.
Anisiaj, my daliśmy Kubie smoczka w dniu wyjścia ze szpitala. Ty masz o tyle lepiej że ktoś mądrze Ci podpowiedział z mm i naprzemiennie pierś. U nas w szpitalu bardzo duży nacisk był tylko na samą pierś, żadnego mm. I u nas Kubol wisiał na cycku godzinami. Nie umiałam karmić na leżąco, i plecy mi odpadały. Bolało szczególnie między łopatkami.
Idę Kubcia uśpić.

reklama
dam zosi smoczka,kiedy upewnie sie,zebedzie zaspokajal tylko potrzebe ssania, zadnej innej. moze to zawodowy odchyl, ale chce walczyc bez ile sie da, zostalo mi raptem 6 tyg jak odruch ssania nie bedzie juz tak silny. nie ssie paluszkow ipt, wiec poki co czekam

justi, no nie wiem co bym zrobila bez tej lekarki z poradni laktcjnej

ps. dzis mialam termin porodu...

anisiaj na zlocie czarownic bb Cie uleczymy, ze psychiatryk nie bedzie potrzebny hihi

co kupujecie m w imieniu dzieci i swoim ojcom na dzien ojca?

ja mojemu wręczę laktator z mlekiem na cały dzień i Zosie. uczci dzień ojca zajmując się od północy do północy córką, lepiej się nie da uczcić tego dnia ;)

reklama
Ja też nie mam pomysłu. 22 idziemy na wesele i 23 będziemy odsypiac:) Ale może coś ze słodyczy kupię.
Kuba śpi:))))
ANisiaj, ale byś się stresowała gdybyś jeszcze nie urodziła a musiała kilka dni przenosić:)

Do góry