reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

bobo, oferuję co mam ;)

bietka, ok smska dostaniesz "jak się bawisz? czy lejesz wino strumieniami jak ja mleko? jak rozmowa z goścmi, czy ciągnie się jak moja praca z laktatorem?";) p.s. na pocztę idę dopiero jutro ;)

reklama
o bobo, siuśki też notuję, o której godzinie Zosia robi i kupki też. widzisz, co nie powiesz to skojarzę z karmieniem, takie mam bujne życie ;)

Bobo, lepiej, bo odkryła, że Zosia ma funkcję rodzinnych spacerów, więc są jakieś korzyści z jej obecności ;)

kochane ja też zmykam,dobranoc :*

anisiaj no to super :)

dobranoc dziewczynki
engel7.gif

Witam w ten piękny słoneczny poranek :-)
Co prawda jak rano wyjeżdżałam to było zaledwie 8 stopni i łapki mi trochę zmarzły. Ale zanim dojechałam wyszło słoneczko i zdąrzyłam się rozgrzać :tak:

Witam i ja porannie, u nas słońce jeszcze nie bardzo świeci, gdzieś za chmurami się schowało, ale podobno ma być pogoda.
Bobo, my nie mamy jakichś konkretnych planów na weekend, jedynie może wypad do dinozaurów do Bałtowa, ale też nie na 100%.
Kuba z uchem dużo lepiej za to mi zatkało. Muszę kupić coś na odetkanie w aptece bo zaczyna mnie boleć od grzebania w nim ;].
Miłego dzionka!!!!

reklama
Do góry