reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Kacper tez ma telefon.Lubi się nim bawić.Dzwoni,rozmawia.Oczywiście na niby.

Dziewczyny kilka dni bolał mnie palec duży u nogi.Bardzo.
Wczoraj wieczorem spuchł mi palec wskazujący u ręki. Przy dotyku boli.Ciężko mi go zginać.
Spotkałyście się z czymś takim?
To już nie pierwszy raz.

Co do dzieci.To wszystko wiecie.jestem jedynaczką i bardzoooo chciałam żeby moje dziecko nie było.Mam troje ale tylko jedno tutaj na ziemi.Pewnie tak zostanie.Lata? Hmmmm prawie 40.

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka nie. Palce spuchnięty od stawu wzwyż. Stało mi się w inny.Rozwaliłam dzisiaj przy myciu płyty gazowej.
Meble montują w kuchni:-).Skończą w czwartek.

Jestem już po lekarzu, wszystko ok, przy okazji cytologia.
Anisiaj, wiem jak z telefonu wejść na grupę:))))) dzisiaj korzystałam.
Gosiu, może to był silne stłuczenie, jeżeli zginasz to raczej nie złamanie.
Kuba ma miliony telefonów:) przynosiłam z pracy atrapy identyczne jak prawdziwy telefon. A bawi się super jak udaje że dzwoni:) i chodzi w kółko po pokoju jak m:)
Ja mam brata, myślę że nasza miłość będzie większa jak będziemy mieszkać osobno. Mój m ma 2 siostry.

justi hahahahahaha - dobre z tą miłością do brata :) cieszę się że wszystko OK
smerfie - brrrrrrr- gorsze chyba jest nagłe złamanie paznokcia :-(

Smerfuś tylko 3miesiące:-D

Justi to nie stłuczenie.Nigdzie się nie uderzyłam.Często tak mam że boli mnie palec u nogi i czasami puchnie u ręki.
Czytałam o stwardnieniu rozsianym ale nie będę się wkręcać bez sensu.
Super że ok.

Bietka jeszcze.....Nie wszystko pomalowane,kamień nie położony.Dzisiaj tynki (trawertyn) zamawiałam na allegro.

Ostatnia edycja:
A ja nie lubie jak dziecko bawi sie telefonem rodzicow, atrapa ok, ale jak jest atrapa a nie prawie iphonem.
Poza tym Jula ma dopiero 6mcy, a nie rok lub 3 lata.

Justi, jak? Jak?

Gosiu, ale to bol jak stawy?

reklama
Do góry