reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Aga, nieprawda :) są kolki na mm i to bardzo często. i pogrzebałam więcej, bo już złapałam doła i wszędzie piszą, że to kwestia niedojrzałego układu albo mleka przeze mnie jedzonego, niczego więcej. masz rację, nie ojdziemy to wspólnego wniosku w tej kwestii, ale nie o to chodzi. ja chcę pomoc Zosi, więc szukam informacji. za co Dominik dostał uwagę?

Gosiu, dziękuję :* masz rację, nie przewidzę, a robię co mogę. śluzu w kupkach nie ma, też daję infacol od kilku dni, czułaś, że on coś pomaga w ogóle? jak tam Twój synek? co u Was nowego?

reklama
Aniś mleko pijesz? To pewnie dlatego. U większości dzieciaczków daje takie efekty.Zresztą nie tylko u dzieci.;-)
Jak dawałam w/g instrukcji to pomagał.Raczej nie w 100% ale zawsze coś.

U nas w miarę ok.Tylko remontu mam dość.Grzebią sie strasznie.
Kacper rozpuścił się u babci jak dziadowski bicz.Nie mogę sobie dać z nim rady. Najgorsze to jak babcie rozpuszczają zamiast współpracować z rodzicami.

aga jak zacznie raczkować, będą upały to zacznie pić , spokojnie ;) też się martwiłam a problem minął :)
uuuuu jaka kara będzie ?

ale u mnie czaaaaarno, ciemno jak nie wiem co :( będzie mega burza....

wszędzie ten robert.... otwieram główną onetu a tam ON - mój sen :-D:-D:-D:-D

Gosiu to się zgadza i też tego nie rozumie bo to złe dla dziecka:(

Aniś dokładnie nie ma się o co sprzeczać bo każda z nas ma swoje zdanie;-)
a Dominik no cóż że wychodzi z ławki że że krzyczy że jest nadpobudliwy i ze zaczepia kolegów i nie reaguje na upomnienia nauczyciela, najgorsze że świadomie mnie okłamał bo wiedział ze mu nie odpuszczę i zostanie ukarany teraz za to kara będzie jeszcze gorsza

Bietka u mnie już jest burza ciemno i do du...

Kara nie przyznał się bo chciał oglądać Harego Potera to teraz już do końca wakacji nie obejrzy ani jednej części więcej i za każdym razem czyli co dwa tygodnie będę mu przypominać za co ta kara nigdy więcej mnie nie okłamie zawsze ich uczę że lepsza najgorsza prawda niż kłamstwo

Gosiu, nie, nie pije, ale np raz zjadlam budyn, raz jagurt, a wczoraj troche smietany. Babcie...temat rzeka, ja juz bym mogla napisac 3tomowe dzielo o babciach dopiero miesiecznej Zosi... A jak Wam ida te ksiazeczki co Justi polecala? Bardzo sie ciesze,ze wrocilas, bardzo :)

Aga, twarda badz ;) dobry ten Twoj syn, przebiegly ;)

Bietka, opanuj sie ;) obejrzyj sobie wywiad z nim u Wojewodzkiego, jak on tam wygladal, mmhhhhmmm ;)

To prawda,ja też wolę najgorszą prawdę niż najlepsze kłamstwo.

Aniś od dwóch miesięcy nie zajrzeliśmy do nich z wiadomych przyczyn. Na początku bardzo chciał ale on na wszystko zna odpowiedz więc szybko się nudzi.

reklama
gosiu mam czeste bole glowy. zaczelam sobie u rodzicow mierzyc cisnienie i mialam strasznie niskie 90/50. bylam dzis u lekarza i dala mi skierowanie a wyniki.

jejuuuuuu ale julka ma brynkota

Do góry