reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem

ledwo zywa, ale niskie ciśnienie... m wrócił z pracy z katarem i bólem gardła, poszedł spać... - świetnie :/ ja mam nadzieje że moje osłabienie to fatalna pogoda i niewyspanie

anisiaj ja w tej sprawie nie pomogę - nie znam się na kolkach, 2 razy podałam tylko espumisan Igorkowi

bobo
no tak jak pisała anisiaj to badania na tarczycę - mam nadzieje że wyjdą Ci OK, ale tarczyca potrafi namieszać :/

justi kurcze nie wiem co Ci doradzić - głupia ta lekarka, ale wiesz farmaceuta z apteki nie zbadał dziecka :( sama nie wiem, a jak Kuba się czuje ?

Bobo, nie daje, bo sama pije herbatke koperkowa. Dostalam polecenie,ze mam nie dawac nic, bo picie jest przez pierwsze 10 min z piersi.

A Wy przepajalyscie? Oszaleje od tych roznych informacji, ciagle sie boje,ze cos przegapie,ze zrobie cos zle.

Aniś dzieci na mm rzadko mają koli ale dobra skończmy bo ja nie wytłumaczę tobie a Ty mnie;-)

jeśli dziecko jest na piersi nie do paja się choć mi położna kazała (teraz przy Kubie, przy starszych nie) a i tak tego nie robiłam a na mm trzeba dziecku normalnie dawać pić

Bietka u was też tak się ciemno robi???u mnie jak pieprznie zaraz to głowa mała

Ostatnia edycja:
aga a z kolei mi powiedziała że jak Igi na mm nie chce i ma mokre pieluszki to mam nie dawać, zaczął pić wodę dopiero jak miał 10 mcy
wiesz co jeszcze świeci słońce ale chyba coś będzie....
oszaleje z tą pogodą

aniś widziałam trasę AK, porażka !!!! żeby nam metra nie zalało i w ogóle warszawy :-(

Hej Dziewczynki

Aniś Kacper tez miał kolki.Dawałam infacol i miałam drastyczną dietę.Chcąc nie chcąc nie da się zachować idealnej diety bo nigdy nie wiemy co może zaszkodzić szczególnie wcześniaczkowi. Kacper miał później tez krew w kupce.
Jak zaczęłam dawać stałe posiłki wszystko zniknęło. Nie martw się. jesteś matką i masz intuicję. Może to być wcześniej to co mówisz....niedojrzałe jelitka itp. Czasami coś co nie powinno uczulać uczula. Nie przewidzisz.
Aaa jeśli to alergia na coś to kupki powinny być ze śluzem.
Nie przepajałam bo nie trzeba.

Bobo co Ci się porobiło z ciśnieniem?

Ale Dominik przegiął pałę muszę go ukarać tylko muszę coś wymyślić w piątek dostał uwagę w szkole i się nie przyznał bo wiedział ze mu nie pozwolę oglądać Harego Potera

reklama
Do góry