reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj rozumiem ;-) niech Zosia siedzi jak najdłużej w brzuszku tak to juz jest ... najpierw modlisz sie żeby zajśc w ciąże potem żeby donosic, potem chcesz wreszcie urodzic już a na końcu się martwisz żeby dziecku się nic nie stało i tak do końca życia :-D

kochane do mnie wpada mama z bratem więc znikam , pewnie wpadnę później

miłego dnia mimo pogody :-) buziaki dla każdej z osobna :*

A ja walczę z bólem zęba. Wiecie że z bólu naprawdę można oszaleć.od soboty dzień w dzień. I czego? Nic tam nie było.Ząb martwy. Trzeba go przeleczyć kanałowo skoro boli.

Gosiu, mnie tak kiedys bolal martwy, jak sie okazalo niestruty do konca kanalowy. Dostalam zapalenia okostnej, ketonal dzialal tylko 2h. Wspolczuje Ci bardzo, bol zeba to cos okropnego.

Anisiaj ketonal forte wcale nie pomógł.Ona po rozwierceniu niczego nie widziała dlatego powiedziała że kanałowo trzeba go przeleczyć.
W dodatku po świętach chcieli zaczynać remont u nas.
Nie dam rady. 8 chciałąbym się umówić na wizytę do gina.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry