reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta zadzwon i powiedz glupiej babie ze do kontroli musisz. a nie bedziesz ciagla chorego dziecka zeby sie zapytac o przyjecie. albo popros zeby cie polaczyla telefonicznie z lekarka

Gosiu pójde bo co mam zrobic będe siedziec tam do końca - musi mnie przyjąc bo nie wiem czy dalej antybiotyk musi brac
Bobo mówiłam ale ona swoje nie ma godzin

jak mnie to wkurza i jeszcze ta pogoda
co macie dzis na obiad? ja chyba jajo sadzone zrobie z ziemniakami i mizeria

W ogole o tym nie mysle. Poki co marze o kazdym donoszonym tygodniu. Co do porodu, obstawiam, ze jednak bedzie cc, a obaw nie mam. Jakos nie boje sie dentysty, operacji itd. mam takie nastawienie, ze to tylko kilka godzin, cos co nie trwa wiecznie.

A czuje sie roznie, gorzej psychicznie, ale dosc marudzenia ;)

hi hi wszyscy sie boją dentysty ;-) od 37t ciąża jest donoszona szczerze nie moge sie doczekac aż urodzisz to nasze jedyne dzieciątko na BB - laski brac sie do roboty :-p

reklama
Ja dzisiaj też coś bez humoru.
Gosiu, maści: hascovir, virlix (coś takiego) do łykania Heviran. Ja chyba stosowałam wszystko co możliwe...Miłego wyjazdu! a jak bolą zęby to wszystko boli i czlowiek do d* się czuje cały:( Twój @ coś za długo trwa....
Aga, Kubuś ma ząbka??????????

Do góry